Online kurs: 

BIZNIS MINDSET

Vaša biznis transformacija počinje ovde: naučite kako da kreirate uspešan i održiv biznis (od osobe koja je to zaista uradila za sebe).

Imam jedno pitanje za vas: zašto čitate ovaj tekst? Zašto baš vi? Zašto baš sada?

Iz mog dvadesetogodišnjeg iskustva u radu sa ljudima na pokretanju i unapređenju njihovih biznis priča, mogla bih da zamislim tri scenarija:

1. Imate biznis ideju koju želite da realizujete (i naravno - monetizujete), ali ne znate odakle da počnete. Boli vas glava od oprečnih informacija, za koje čak i ne znate da li su istinite. Na kraju dana se pitate: „Da li sam ja za ovo? Da li ja ovo mogu?“

Ili:

2. Imate biznis koji nikako da prohoda: uradili ste sve što je do vas, naučili ste svaku dostupnu marketing i prodajnu strategiju, ali nikako da se mrdnete sa mrtve tačke. I neretko pomislite: „Kao da samo ja ovo ne umem da prokljuvim… Da li ja ovo mogu?“

Ili:

3. Došli ste do one faze u biznisu u kojoj želite više i jasno vam je da je za drugačije rezultate potrebno da nešto uradite drugačije. Ali to „drugačije“ vam stalno izmiče. Pa ostajete na istom mestu, nedeljama, mesecima, godinama, pod izgovorom da stvari i nisu toliko loše. I kažete sebi: „Nekad ću… Ne znam da li sada mogu.“ A onda nekad postane nikad.

Jedno je sigurno: suviše često čujem ljude kao što ste vi, fenomenalce sa sjajnim poslovnim idejama, biznisima i potencijalom, kako mi kažu: „Ja ovo ne mogu“. 

Zapravo – možete.

Kako to znam? Tako što sam pre samo deset godina i sama bila na tom mestu, nedovoljno sigurna u sopstvene ideje i sposobnosti. Često nisam imala pojma šta bi trebalo da uradim; a najviše vremena sam potrošila razmišljajući o tome odakle bi uopšte trebalo da počnem. Imala sam osećaj kao da svi osim mene znaju jasne korake, kao da samo ja ne znam neku dobro skrivenu tajnu o uspehu.

Ono što me je dovelo do toga da postanem vlasnica uspešnog biznisa i prepoznatljivog brenda, da živim i zarađujem od onoga što istinski volim da radim i da budem podrška svojoj porodici i okruženju, nije nikakva magija. Ono što me je dovelo do života koji apsolutno obožavam, jeste moćan, ali i praktičan, koristan, zdrav, preduzetnički način razmišljanja.

Možda više nije tajna, ali jeste činjenica: da biste postali vlasnik uspešnog i održivog biznisa, neophodno je da razmišljate kao vlasnik uspešnog i održivog biznisa. Za postizanje uspeha vam je PRE SVEGA potreban mindset podešen na uspeh, jasno uputstvo, mapa kretanja i to je ono čemu ću vas ja naučiti.

BIZNIS mindset je online kurs koji vas kroz 14 konciznih lekcija, korak po korak, vodi kroz proces kreiranja pobedničkog načina razmišljanja jednog uspešnog vlasnika biznisa, najvažnije veštine preduzetničke budućnosti. Bez bla-bla teorije, u mom transparentnom stilu i po principu „pravo u glavu“, ovaj kurs za cilj ima da vam kroz implementaciju jasnih osnova, proširi i promeni percepciju. Zasnovan je na logičnoj i praktičnoj metodologiji, zahvaljujući kojoj i sama već čitavu deceniju vodim uspešan biznis koji kroz godine samo raste, živim od onoga što najviše volim da radim, i kao lider u industriji imam uticaj da menjam ovaj svet na bolje.

Posle samo par sati koliko je potrebno da investirate u gledanje ovog kursa, bićete ponosni vlasnici najvažnijeg resursa za pokretanje i unapređenje bilo kog biznisa: jasnoće. Znaćete tačno i precizno šta treba da uradite, ali i šta treba da prestanete da radite. Ogroman kamen pašće vam sa srca, a u glavi će vam se konačno razbistriti. 

Kada ovladate BIZNIS mindsetom, i sami ćete znati ono što ja već danas znam. A to je da možete.

KOJE SU TO TEME O KOJIMA ĆETE POSLE BIZNIS MINDSET KURSA POTPUNO DRUGAČIJE I JASNIJE RAZMIŠLJATI?

1

Mapa uspeha

Biće vam jasno koje su to karakteristike koje ima svaki uspešan (soulbiz) preduzetnik i na koji način taj set veština i uverenja postaje putanja do vašeg trajnog uspeha.

2

Kako da sprečite (početničke) greške

Naučićete kako da (pre svega) istražite potencijal svoje biznis ideje, kako biste izbegli bespotrebne greške i sebi uštedeli vreme i novac.

3

Četiri faze razvoja

Detektovaćete na kom ste nivou poslovnog razvoja i saznati šta tačno treba da uradite kako biste prešli na sledeći nivo.

4

Slika o sebi

Razumećete kako se vaša slika o sebi reflektuje na vaš biznis, kupce, brending i prodaju i kako da izgradite zdravo samopuzdanje (a ne ono na steroidima).

5

Moguće vs nemoguće

Naučićete koje je to najkorisnije uverenje kada je biznis (a bogme i čitav život) u pitanju.

6

Moć podržavajućeg okruženja

Osvestićete koliko je okruženje važno za vaš progres, ali i šta da uradite po tom pitanju (bez panike – nećete morati bilo koga da se odričete preko novina ili da se ne-daj-bože razvodite 😎).

7

Granice u biznisu

Identifikovaćete koliko su zdrave granice važne za razvoj vašeg biznisa, a ja ću vas usmeriti ka načinima koji će vam pomoći da ih kroz vreme postavite i održite.

8

Organizacija

Kako mene bije glas da sam kraljica laserskog fokusa i organizacije, pokazaću vam kako i vi možete da postanete masteri vremena (kao singl mama moram da vam napomenem da se nećemo baviti nadljudskim veštinama, već kreiranjem održivog sistema).

9

Finansijska sloboda

Naučićete kako da stignete do osećaja finansijske slobode (obećavam da neću ispred vas mahati sopstvenim finansijskim dostignućima).

10

Šta komuniciraju vaše cene

Podeliću sa vama insajderske informacije o jednostavnom načinu za kreiranje cena, kao i iskustvene savete koji će vam koristiti da prestanete da se bojite da vrednujete i naplatite svoj rad onako kako dolikuje.

11

Planiranje i ciljevi

Podeliću sa vama moj (najjednostavniji i najučinkovitiji) način za kreiranje ciljeva.  Daću vam ideju kako da planirate pametno, kako biste radili efikasno.

12

Blokade

Daću vam osnovne smernice kako da se na najbezbolniji način otarasite blokada koje vas sprečavaju da napredujete.

13

Kako da kreirate održiv sistem

Pokazaću vam kako se u biznisu kreira održiv sistem, ne kao šablon koji može da radi za svakoga (jer ne može), već kao način razmišljanja koji vas vodi do vaše unikatne i autentične mape. Ta mapa biće temelj vašeg soul biznisa, bez obzira da li je sada samo u fazi ideje, da li je beba biznis, da li ide u predškolsko ili je na nekom višem nivou.

14

Svrha

I na kraju, sve ćemo zaokružiti važnom lekcijom o svrsi, koja će vam otkloniti zablude, pomoći vam da razumete za šta je pitanje svrhe važno u biznisu (a za šta nije) i spremiti vas za sledeći nivo razvijanja vašeg uspešnog biznisa: lični brending.

A kada o svim ovim temama počnete jasno da razmišljate, biće vam lakše i jednostavnije da samopouzdano sprovedete svaku neophodnu akciju koja vas vodi do uspeha.

ŠTA KUPOVINOM BIZNIS MINDSET KURSA KONKRETNO DOBIJATE:

 • Nov, progresivan, moćan i inspirišući način razmišljanja koji kroz vreme postaje vaša mapa koja vas neminovno vodi ka uspehu. Motivacijski bust kom uvek možete da se vratite. Jasnoću. Tačne i iskustvene informacije.
 • Pristup SoulBiz biznis platformi za online učenje.
 • 14 konciznih lekcija u video i audio formatu (lekcije su s namerom kratke: moj fokus nije na tome da vas zatrpam gomilom informacija, već da na svom mindsetu počnete da radite i to odmah).
 • Moćnu check listu, koja će vam pomoći da se krećete kroz razvoj svog biznisa. Možete da je naučite napamet, da je ištampate, držite u novčaniku ili pored jastuka - najvažnije je da svaku od 14 ideja koju delim sa vama u budućnosti (kao mantru) usvojite.

Da li je ovaj kurs za vas?

Kao nepopravljiva vizionarka koja zamišlja budućnost u kojoj svi zarađuju  isključivo od onoga što vole da rade, rekla bih: ovaj kurs je polazna tačka svake osobe na planeti.

Ipak, kako u tu budućnost tek treba da stignemo:

✔️ Ako ste neko ko želi da nauči kako da izgradi uspešan i održiv biznis - ovaj kurs će vam dati jasne i nedvosmislene smernice po pitanju mindseta koji vam je za to neophodan.

✔️Ako ste neko ko ima biznis ideju i trenutno samo maštate o njenoj realizaciji - ovaj kurs će vas naučiti kako da definišete jasne korake i sagledate širu sliku uspešnog i održivog biznisa.

✔️Ako ste na početku kreiranja svoje biznis priče - ovaj kurs će vam pomoći da identifikujete da li ste na neki korak zaboravili i kako da mudro ubrzate svoj razvoj.

✔️Ako ste već uveliko u sopstvenom biznisu - ovaj kurs će vam koristiti da se preispitate i uvidite koje su to tačke koje možete odmah da unapredite, kako biste u poslu bili još bolji.

ŠTA DRUGI LJUDI KAŽU 

(A IMAJU I REZULTATE DA TO I POKAŽU)

O RADU SA MNOM:

Marija Golubović

Kopirajterka

Imala sam sreće da sam radila sa Snežanom koja je doslovno oživela filologa-prodavca u meni, izvukla iz mene ono najbolje i ulila mi kopirajtersko samopouzdanje. Transformisala je moj osećaj za reklamno pisanje i zahvaljujući tome sam danas Kopirajterka koja već uveliko piše za klijente a da svoju reklamu još uvek nije napisala i izbacila .

Biljana Trifunović

Privrednica i poslovna konsultantkinja u oblasti spoljne trgovine

Marketing je aktivnost koja ima početak ali ne i kraj. Kroz rad sa Snežanom su došli i rezultati u poslu ne samo znanje. Ona puno ulaže u svoj lični napredak, i najbolje moguće alate i tehnike prenosi nama.

Nataša Vukmirović

Trainer, Business Consultant and Team Coach

Sarađujem sa Snežanom od 2017. godine i srećna sam jer sam imala njenu stručnu podršku kada sam se pripremala za novi profesionalni poduhvat. Tokom prethodnih godina, uverila sam se u njenu iskrenu nameru da pomogne drugim profesionalcima i biznisima da ostvare svoje poslovne ciljeve. Kao iskusan trener, edukator i mentor, ona daje vetar u leđa svojim klijentima

Tatjana Vidaković

PR, Poslovi Infostud

Snežana zaista radi ovaj posao i živi od njega. Zanimljiv je i njen razvojni put i način na koji je dolazila do znanja. To puno govori o njenom integritetu i autoritetu u ovoj oblasti.

Sonja Jovović

Project Management Consultant at Kurs Kreator

Sneška je u svoje edukacije implementirala odlične metode iz psihologije ponašanja ljudi, a njena stalna žeđ za učenjem, rezultira time da kada taman pomislite, "e, bolje od ovoga ne može", ona vas na sledećem kursu iznenadi.

Nikolina Andrić

Virtuelni asistent mentor

Snežana i njene obuke su nešto što ćete zapamtiti zauvek. Pored znanja i veština, za koje nisam ni sumnjala da ću dobiti, ono što je mene oduševilo jeste ogromna pozitivna energija kojom Snežana zrači.

A ko sam ja?

Ako se susrećemo prvi put: ja sam Snežana Marković a.k.a. Sneška, kreatorka SoulBiz™ koncepta koji preduzetnike i one koji to žele da postanu, transformiše u lidere novog doba, i autorka najbolje škole kopirajtinga – Copy radionice

Kao prava kraljica sadržaja, uz pomoć znanja i dvadesetogodišnjeg iskustva u marketingu, spašavam svet od loše, dosadne i bla-bla  komunikacije, tako što ljude poput vas učim kako da vaše ideje bolje zvuče i samim tim - više prodaju. Pored toga, još sam i preduzetnica, vlasnica content agencije ŽMK, pisac, autor na hiljade kopija širom Interneta, sertifikovani profesionalni NLP coach i master, kopirajterka i ona osoba zbog čijih ste reči minimum jednom za života nešto kupili (ili ste za nekoga glasali). A, pre svega – apsolutna šefica svog dela univerzuma.

Kroz poslovnu saradnju i konsultacije, pomogla sam mnogim kompanijama i pojedincima da iskoriste sadržaj i komunikaciju kao moćne alate kojima su unapredili svoj biznis. Neki od njih su NIS, Poslovi Infostud, MK Mountain Resort, Hemofarm, CINI… Kroz moje autorske treninge prošlo je više od 1000 zadovoljnih & srećnih polaznika.

Autorka sam SoulBuzz njuzletera, koji svake srede čita više desetina hiljada ljudi i koji je po svojim statistikama postao mejnstrim email marketinga na ovim prostorima. Moje epske email prodajne kampanje su nešto što se nikad ne propušta, a u online zajednici me „bije glas“ da ljudi pričaju (bazuju) o svemu što ja prodajem i obožavaju da kupuju sve što ja kreiram.

Kroz godine kreiranja vanserijskih edukacija, nebrojena puta sam čula rečenicu: “Sneška, svaki tvoj kurs je više od kopirajtinga, marketinga ili prodaje.” Sada je to “više” baš ispred vas, u formi osnovnog seta za start: BIZNIS mindset online kursa.

Za početnika kao što sam ja bila to je bilo odlično iskustvo koje mi je dalo vjetar u leđa kod kreiranja novih poslovnih izazova. Najvažnija stvar koju sam od Sneške naučila je da je svaki problem izazov koji se može riješiti i da je rješenje uvijek jednostavno.

Andrijana Roguljić

Preduzetnica

Rad sa Sneškom mi je doneo promene u percepciji, komunikaciji sa ljudima, samom razumevanju procesa, postavljanju granica, autentičnosti, da počnem sebe više da cenim.

Marija Stefanov

Diplomirani pravnik

Imala sam sreće što sam upoznala ženu kao sto je Snežana. Njena edukacija mi je dala znanje, i veštine koji su mi pomogli čim sam ih stavila u primenu. Svaka njena reč je potkrepljena višegodišnjem iskustvom, i to se oseća na svakom koraku. Uverila sam se da njen autoritet i integritet dolaze od velikog znanja, ali i nesebičnog davanja.

Nataša Mujić

Virtuelni asistent

Rad sa Sneškom mi je promenio život: ona je izuzetan predavač koji nesebično deli svoje znanje. Iako je njeno znanje o marketingu, biznisu i reklamama nemerljivo, nikoga ne gleda "s visoka" i poštuje trud koji ulažete u toku učenja. Spremna je da podeli sa svojim đacima "male tajne svog zanata", a to nećete dobiti od drugih predavača. Mnogi kažu dosta, ali ne sve. Kod Sneške dobijate sve. 

Svetlana Ranković Alempijević

Književnica

Sa koliko ljubavi i energije Sneška pristupa svojim polaznicima je iskustvo koje ću dugo pamtiti. Njena podrška mi je davao vetar u leđa da dam sve od sebe kako bih bila sve bolja i bolja. Jednom rečju životno iskustvo jer su mi se otvorila mnoga vrata za koje sam mislila da će još dugo biti zatvorena.Hvala🙏

Cvijeta Marković

Coach

Rad sa Sneškom je mnogo više od onog što sam očekivala. Mislila sam da ću unaprediti svoju veštinu pisanja, dobiti neke smernice kako da reči upotrebim u svrhu marketiga, a dobila sam školu biznisa, marketinga, ali i života. Edukacija vredna svake parice i sekunda posvećenog vremena.

Marija Milovanović

Fotograf

Da posle rada sa Sneškom kažem hvala, malo je. Da dam riječ i preuzmem odgovornost i akciju da primjenim - je najveća zahvalnica. 🙏💙 Njene edukacije su mi dale priliku da zaokružim sva moja znanja, da ih unapredim ali i da otkrijem i savladam svoje blokade kao pisac uz neverovatnu podršku same grupe i uz Sneškino mentorstvo. Sneškine edukacije su jedno neizmerno blago koje vredi mnogo više od onoga koliko koštaju.

Kristina Sestak

Dipl. psiholog i NLP master edukant @lutajucipsiholog

Ako ste na prekretnici i ne znate šta dalje, ako još uvek niste odlučili kojom granom marketinga želite da se bavite ili da li je možda kreativnost vaša jača strana, od srca preporučujem da krenete sa edukacijama kod Sneške. Zato što to nisu kursevi gde ćete samo saznati u čemu ste dobri, da li ste kreativni u pisanju ili u nekim drugim sadržajima, već ćete saznati i zbog čega ste ovde. Meni je bar u tome dosta Sneška pomogla jer me okrenula ka sebi. Tako da, ako imate želju da napravite ne samo promenu, već da saznate u čemu ste posebni, savetujem od srca da krenete sa ovim.

Jelena Biorac

Ekonomista

Od 2016. godine, bila sam na raznim edukacijama ali rad sa Sneškom je meni zaista bila najkorisnija edukacija. Ako gledamo finansijski, to je bila moja najpametnija i najisplativija investicija. Svaki dinar koji sam u nju uložila vratio mi se i to višestruko uvećan. To je jedno posebno iskustvo koje vas osnaži, transformiše, koje vam pomaže da budete mnogo bolji u svom poslu nego pre. 

Katarina Pavićević

Psiholog i NLP trener

Mom biznisu je nedostajala jasnoća, da se skratim i suzim. Rezultate sam videla odmah nakon prvog meseca Sneškine edukacije,  isplatila sam celokupnu radionicu jer sve što smo radili ja sam primenjivala u svom biznisu.

Neda Želeva

Poslovni konsultant

Rad sa Sneškom mi je doneo benefite na dva fronta. Pre svega ličnom gde sam od onoga želim nešto i ne znam baš kako i šta treba da radim došla do jedne potpune jasnoće u pogledu svoje usluge i u pogledu toga šta treba da radim i u kom smeru treba da se krećem. Volim da kažem da mi se razbistrilo pred očima. Drugi front je tehničke prirode i detalji kojih ima zaista mnogo i važni su a niko ne priča o njima osim Sneške.

Jovana Jovanović

Mentor i edukator u oblasti ličnog razvoja i praktičar RE&KBT

Rad sa Sneškom? Menja pogled na svet! Oduševiš se.

Mirjana Radić

Coach za roditelje tinejdžera

Možda imate neku od ovih nedoumica...

Šta je to SoulBiz koncept™?

SoulBiz koncept™ je moja autorska metodologija za kreiranje održivog biznisa, koja vas na logičan i struktuiran način, kroz edukativne nivoe, od početnika koji ima samo “neku ideju” transformiše u vlasnika uspešnog biznisa.


SoulBiz koncept™ se sastoji od šest nivoa, a BIZNIS mindset je prvi nivo, koji služi tome da osvestite šta je sve potrebno kako biste kreirali uspešan i održiv biznis.


Kada to usvojite, spremni ste za sledeće nivoe:


2- kako da naučite da svoje vrednosti iskomunicirate i kreirate prepoznatljiv lični brend;

3- kako da zarađujete svojih prvih 2k (ne da ih jednom zaradite, već da ih kontinuirano zarađujete);

4- kako da komunicirate kroz sve formate i kanale;

5- kako da postanete master prodaje i marketinga;

6- kako da komunicirate kao lider, tako da vas ljudi prepoznaju kao najbolje u branši.


SoulBiz koncept™ je nastao integracijom mog znanja, obrazovanja i dvadesetogodišnjeg iskustva u biznisu, od čega desetogodišnjeg preduzetničkog iskustva u radu sa ljudima i kompanijama na unapređenju njihovih biznisa.

Da li je ovo neki coaching program?

Nije. Iako ja jesam sertifikovani NLP profesionalni coach, BIZNIS mindset ne sadrži takvu vrstu rada i podrške, i to sa mojom jasnom namerom: ovo je vaš set za start, vaša baza, kurs i znanje kome se vraćate kada vam je potrebna motivacija i jasnoća. Lekcije su kratke i koncizne, bez suvišnih i nepotrebnih informacija, kako biste se što brže osnažili, ali i što brže osvestili na čemu treba dodatno da radite i kako biste se kroz razvoj biznisa što brže kretali (a ne po sistemu beskonačnih pokušaja i grešaka). 

Da li je ovaj kurs jedini kurs koji će mi biti potreban da uspešno vodim biznis?

Kao vlasnica biznisa, i sama kontinuirano ulažem u sopstveni razvoj. Jer naši biznisi se razvijaju onoliko koliko se mi razvijamo. Na tom putu razvoja, važno je da ne gubimo vreme na ono što nije bitno, u praksi provereno ili istinito. BIZNIS mindset kurs će vam skratiti godine istraživanja i lutanja po bespućima interneta i društvenih mreža. Ovaj kurs biće vaša mapa kretanja, a novac, energiju i vreme koje biste potrošili na to da dođete do transparentnih i smislenih informacija, moći ćete da investirate u korisne i samopouzdane akcije. Kada usvojite ovakav način razmišljanja kao svoj novi standard, imaćete moć da se laserski fokusirate samo na one stvari koje su vam bitne kako bi vaš biznis napredovao. Ovo nije jedini kurs koji će vam biti potreban da uspešno vodite biznis, ali je savršen identifikator svih veština koje će vam u budućnosti biti potrebne, vaša vertikala kada je biznis mindset u pitanju i startna baza za brži napredak.

Postoji li individualna podrška? Da li ćeš mi ti reći šta treba da radim?

Neću 🙃. Ja ću vam dati jasne korake, ali svako od vas mora da preduzme svoje akcije (zato se to i zove preduzetništvo). Ne postoji jedan šablon za put do održivog biznisa, ali postoji način razmišljanja koji se sastoji od nepromenjivih principa. Upravo tim principima ću vas ja naučiti. U slučaju da vam je na bilo kom polju potrebna dodatna i individualna podrška, dobićete moje preporuke za najbolje eksperte u određenim oblastima, kako ne biste gubili energiju, vreme i novac.

Koliko vremena mi je potrebno da odslušam kurs?

Tri i po sata, tehnički. Plus video uputstvo o korišćenju moćne check liste. Zaokružite na četiri sata. I da - za ta četiri sata doći ćete do jasnoće. Bićete motivisani. Zaista će vam pasti kamen sa srca. Imaćete drugačiju percepciju. Imaćete ispred sebe jasnu mapu kretanja. Moći ćete normalno da dišete. ALI, i ovo “ali” je veliko kao kuća: za četiri sata nećete moći da izgradite čitav novi biznis mindset. Za to će biti potrebno vreme. Koliko je to vremena? To će zavisiti od vas i vaše rešenosti da ideje koje delim sa vama primenite u sopstvenom životu. Ne jednom, već kontinuirano, dok ne postanu deo vašeg sistema.


Jasno mi je da je većina vas prilično zauzeta, da imate poslove, porodice, živote… i gotovo ni malo slobodnog vremena. Baš zato sam dizajnirala ovaj kurs tako da možete da ga konzumirate čak i kada ste u stisci sa vremenom. Možete da slušate lekcije dok vozite, vežbate, trčite, pa i dok ste na poslu sa slušalicama u ušima (nije da ovo preporučujem, ali…). Čak i ako ne možete odmah da počnete sa primenom kursa, savetujem vam da počnete da slušate lekcije. Sadržaj ne ide uživo, nema pritiska, sve lekcije su snimljene i nalaze se na mojoj platformi za učenje. Možete da pristupite materijalima kada god vi želite i koliko god puta vi želite.

Koji je najbolji način da konzumiram sadržaj kursa?

BIZNIS mindset kurs možete da slušate u cugu (sve lekcije odjednom). Takođe, možete da ih slušate jednu po jednu, sa pauzama od jednog sata ili dana. U okviru moje SoulBiz akademije postoji kultura progresa koju gajimo, a zasniva se na poštovanju svačijeg ritma. Slušajte lekcije dok vozite, dok vežbate, dok kuvate, slušajte ih pre spavanja… samo ih slušajte. Jer, jedini loš način konzumiranja ovog kursa jeste da ga ne poslušate i da ništa od naučenog ne primenite.

Kako mogu da pristupim BIZNIS mindset kursu?

Vrlo je jednostavno: prijavite se putem kratke forme u nastavku i na vaš mejl će u roku od par sekundi stići instrukcije za plaćanje. Čim moj tim registruje vašu uplatu, dobićete pristup SoulBiz platformi za učenje, na kojoj vas čeka BIZNIS mindset kurs sa svim materijalima.

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje se vrši u dinarima, na poslovni račun moje firme Soulbiz doo. Čim popunite kratku formu u nastavku, stići će vam sve instrukcije. Kurs možete kupiti kao fizičko lice, ali i kao pravno lice. Postoji opcija plaćanja iz inostranstva: putem Paypal platforme ili putem deviznog računa.

Da li kurs može da se plati na rate?

BIZNIS mindset nema opciju plaćanja na rate.

Koliko dugo imam pristup kursu?

Iako je moja zvezda vodilja kada je BIZNIS mindset kurs u pitanju ta da osnovnih 14 ideja usvojite kao novo normalno u roku od dve do četiri nedelje, pristup kursu imate 6 meseci od momenta registrovane uplate.

A evo i odgovora na pitanje šta je to što izdvaja BIZNIS mindset od bilo kog drugog kursa na tržištu:

 • Moje stvarno poslovno, preduzetničko i životno iskustvo, kao i moji rezultati (nisam gradila biznis učeći druge kako da ga izgrade; prvo sam izgradila uspešan biznis kako bih mogla vas tome da naučim).
 • Ovo nije prepisana teorija sa Gugla, niti iskustvo neke biznis osobe iz belog sveta, već isprobana metodologija, primenjena i na našem i regionalnom tržištu.
 • Transparentnost.
 • Jasnoća.
 • Struktura.
 • Jednostavnost, koja je srž SoulBiz metodoligije. 
  Jer, ne mora da bude komplikovano da bi bilo održivo i uspešno.

KOLIKO BIZNIS MINDSET KOŠTA?

Koliko košta trajna promena percepcije? Koliko koštaju informacije o tome kako da izgradite nov, struktuiran, logičan način razmišljanja koji će zauvek biti vaš saveznik na putu ka uspehu? Koliko košta da detektujete nekorisna uverenja? Koliko košta samopouzdanje, zdrav odnos prema novcu, laserski fokus, lakoća? I to sve na jednom mestu?


Ako mene pitate: ne postoji iznos koji bih smatrala skupim.


Ipak, moja primarna želja je da BIZNIS mindset postane novo normalno, a da što više ljudi sa sjajnim idejama postanu vlasnici uspešnih i održivih biznisa. 


Zato investicija u BIZNIS mindset online kurs iznosi samo 97EUR u dinarskoj protivvrednosti (postoje i opcije plaćanja iz inostranstva).

I NA KRAJU...

BIZNIS mindset je vaš prvi korak u kreiranju uspešnog i održivog soul biznisa. A šta je soul-biznis? To je posao koji kreirate po svojim merilima, tako da vam od njega raste konto na računu, ali i srce i duša. BIZNIS mindset je filozofija života, čija je osnovna teza da ne postoji profesionalni razvoj bez ličnog razvoja. Kreirati sopstveni posao je jedna od najlepših stvari na svetu, ali ujedno i jedna od najizazovnijih. Taj deo sebe koji u svoj biznis danas ulažete, jeste isti onaj deo koji će biti vaša vertikala kada okolnosti ne budu najpovoljnije i kada se bude činilo da ništa ne ide  po planu.

Na početku svog biznis puta, i sama sam imala stotinu blokada. Na svakom novom nivou suočila sam se sa novim izazovima i strahovima. Sumnjala sam, preispitivala se, baš kao i vi. Ali sve to me nije sprečilo da napravim svoj više nego uspešan soul biznis. U Srbiji, na Balkanu. Bez ikakvih veza, finansijske zaleđine ili trikova.

Pitate se kako? Pa, o tome je BIZNIS mindset online kurs.

Popunite kratku formu u nastavku i vidimo se unutra.

BiznisMindset

Cena: 97,00 €

VAŽNA SOULBIZ NAPOMENA: Ja ne verujem u “kako da se obogatite preko noći” kurseve. Verujem u posvećen rad, u kreiranje vrednosti, u izgradnju stvarne, etične i profesionalne karijere, utemeljene na rezultatima. Verujem u služenje mojoj zajednici kroz deljenje znanja i iskustva, kontinuirano prateći visoke profesionalne standarde. Moji kursevi i programi kreirani su sa namerom da vam pomognu da napravite razliku u svetu, kroz izgradnju sopstvenog biznisa i prenošenja vaše jasne poruke. Ali, moji kursevi i programi zahtevaju dosta rada i discipline, baš kao i svaka izvrsna edukacija vredna pomena i truda, ona koja daje rezultate. U skladu sa tim ne mogu da budem odgovorna za vašu sposobnost i rešenost da zaradite određenu količinu novca ili postignete određen rezultat uz pomoć mojih ideja, informacija, alata, znanja, iskustva i strategija. Ja vas (još uvek) ne poznajem, a vaši krajnji rezultati će ipak zavisiti od vas i vaše spremnosti da naučeno primenite. Slažete se? Zato hajde da se pre svega sebi obavežete da ćete sa ovim dragocenim znanjima ovog puta nešto uraditi. Ja sam se potrudila da vam put maksimalno olakšam i pojednostavim; ostalo jeste na vama.