E-knjiga "Sama svoj guru"

Kao bukvar brige o sebi, biće uvek tu da te podseti

šta je za tebe zaista važno.


(600,00 RSD / 5 EUR)

Ova se knjiga rodila da bi služila tebi da kreiraš sopstvenu čaroliju, kao što je služila meni da kreiram sopstvenu čaroliju. Nastala je da bi stvorila zvezdani krug ljubavi, u kome ni jednoj ženi sa misijom (a svaka od nas ima misiju), neće više biti potrebna dozvola da bude ono što jeste.


Negde na marginama knjiga o samopomoći, tuđih očekivanja i svih mojih umišljenih moranja, svojom rukom sam nacrtala znak pitanja.


Čemu će ti služiti cilj, ako ćeš na tom putu izgubiti sve ono do čega ti je stalo?


Šta te vozi, šta te zabavlja, šta te uzbuđuje?


Da li sve što radiš donosi osećaj slobode? Jer, kad sloboda postane posao, onda ona prestaje da bude sloboda.


Da li je ovo još jedna knjiga o pozitivnoj psihologiji? Ne. Ovo je knjiga o vedroj psihologiji. O tome kako se praktično i svakodnevno koristi magija. Kosmos uvek ima neki plan. Ali prvo moraš sa kosmosom da budeš na „ti“. A gde je taj kosmos? Zagledaj se u sebe.


Prosto je: ovo je knjiga koja ti daje dozvolu da budeš savršeno nesavršena. Jer, tako dualna, magična i ljubavna, ti već jesi svoj najmudriji guru.

Sama svoj guru?
O čemu se tu radi?
Za koga je ova e-knjiga?


Za tebe koja poštuješ i prihvataš čitav svet. Ali svim svojim bićem

osećaš da samo ti znaš šta je najbolje za tebe.

Želje & Svakodnevica. Snovi & realnost.
Ljubav prema sebi & ljubav prema drugima.
Spolja & unutra. Ljubav & seks. 
Duhovno & materijalno. Posao & zadovoljstvo.
Možda možeš sve? 
Mada, ne moraš da imaš sve, da bi bila sve. 

“Toliko je savršenih ljudi sa nesavršenim životima,
a opet toliko nesavršenih ljudi
sa savršenim životima.

ZAŠTO E-KNJIGA?

Zbog ove knjige ne moraš da juriš u knjižaru, čekaš kurira ili joj tražiš mesto na polici. Biće uvek sa tobom na tvom kompjuteru, tabletu ili telefonu. Zbog nje neće stradati ni jedno drvo na planeti. A sve odgovore na pitanja koja te u knjizi čekaju, možeš upisivati direktno, jer je Sama svoj guru editabilna, prijateljska i interaktivna eknjiga.

šta TE ČEKA unutra?

13 neodoljivih priča. 13 pomirenih dualnosti. 13 dokaza da 13 nije baksuzan broj, već, kao i sve drugo u životu, zavisi od percepcije i onoga ko broji. Plus, tu je i preko 100 coaching pitanja, koja će te suptilno voditi kroz teme i poglavlja i kroz čitav proces ove vedre psihologije. Jer, ne mora uvek da bude pozitivno da bi bilo vedro. 

 Kako da naručiš svoj primerak knjige?


"


Klikneš na dugme "Poruči" i voilà, svi detalji stižu na tvoju email adresu.​​​​CENA eknjige je 600 dinara ili 5€.


DOSTUPNA je odmah i čeka da stigne u tvoje email sanduče.

"...Pitala sam ga da li misli da se pravo na ljubav prema sebi zaslužuje. Nasmejao se.


- Znaš lipa, ne mislim samo da imaš na to pravo. Mislim da imaš obavezu voleti sebe, baš tako prekrasnu, kakva već jesi..."

MOJE IME JE...
Snežana 

Žena. Pisac. Sajber kreativac. Žmkica. Breskvica. Sunce. Ljubav. Svemir. Lepava. Vila. Svet. Sve. Princezuška drame. Kometa. Smeška. Mama. Bjuti. Sestra. Drug. Ona koja živi, mašta, kreira. 


Ova knjiga je moj prvenac za javnost, iako iza sebe imam petnaestogodišnju blogersku karijeru i jednu drugu knjigu, u draftu, za tajnost. I pitam se koliko je to stranica, osećaja, tekstova i knjiga. Once upon a time, na mom prvom blogu napisala sam da se neću smiriti dok ne objavim knjigu i ne posetim Afriku. Eto, ostala je još ta Afrika.


Omiljeni aksesoar mi je osmeh, zato sam Sneška Smeška, a kada bi me Opra pitala šta imam da poručim svetu, rekla bih da je sve uvek okej, čak i onda kada deluje da nije. Ne verujem više u koncepte, osim  u filozofiju obraćanja pažnje. 


Neke ljutim, nekima prijam. Za neke sam neodoljiva, nekima nedopadljiva. No, najveći blagoslov je što danas znam da nije tvoj posao da ti se dopadam. To je moj posao. Kao što je i tvoj najvažniji posao da se dopadaš sebi.


"Svi smo mi u beskonačnoj
potrazi za ljubavlju."


Želiš svoj primerak Sama svoj guru eknjige?

Kao bukvar brige o sebi, biće uvek tu da te podseti šta je za tebe zaista važno.

© Snežana Marković | Sva prava zadržana. I Politike privatnosti | Deklaracija o kolačićima | Pristup podacima

>