E-knjiga
"Love Coach"

Roman o dilemama i trilemama i ljubavima o kojima se ne priča. Bar ne - na glas.


(840,00 RSD / 7 EUR)

Ja sam stalno u trilemi, ili u dilemi, bar.


I te su me upitanosti povele na putovanje. Prvo od sebe, pa ka sebi, pa u sebe. Želela sam da napišem priču o njemu; napisala sam priču o sebi, a na kraju se ispostavilo da je to priča o svima nama.


Da li je ovo još jedna self-help knjiga? Nije. Ovo je roman o ljubavi, a ljubav je uvek u množini. I kao takva jeste isceljujuća. I nije bitno u kom folderu ova knjiga stoji, već koji deo tebe budi, pokreće i inspiriše.


Love Coach je roman o avanturi zvanoj zaljubljivanje u sebe, prošaran iluzijama grandioznih ideala ljubavi, najlepših sastanaka, najbolnijih rastanaka, zabranjenih strasti i životnih prekretnica. Oni koji su je pročitali kažu da oslobađa, dopušta i greje. 


A ja je sada prepuštam tebi. 


Love Coach?
O čemu se tu radi?
Za koga je ova e-knjiga?

Za tebe koja se pitaš, dvoumiš i tragaš. Za tebe koju boli.  Za tebe koja voliš. 

Za tebe.

Offline? Online? Univerzum?Osmeh? Suze? Prošlost? Sadašnjost? Budućnost? Beograd? Svet? Savršen momenat? Srodna duša? Sastanak? Rastanak? Oproštaj? Želja? Duša? Energija? Uverenja? Zabava? Disanje? Život?

Kako da te volim, ako se ne volim?
A odgovor je uvek samo jedan: Ljubav.

“Postoji jedan univerzalni recept za sreću: da voliš i budeš voljena.


"Krivica ne menja prošlost, briga ne menja budućnost.

ZAŠTO E-KNJIGA?

Zbog ove knjige ne moraš da juriš u knjižaru, čekaš kurira ili joj tražiš mesto na polici. Zbog nje neće stradati ni jedno drvo na planeti. Biće uvek sa tobom na tvom kompjuteru, tabletu ili telefonu. 

 Kako da naručiš svoj primerak
e-knjige?

"


Klikneš na dugme "Poruči" i voilà, svi detalji stižu na tvoju email adresu.​​​​CENA eknjige je 840 dinara ili 7€.


DOSTUPNA je odmah i čeka da stigne u tvoje email sanduče.


...Na ivici zanemarljivosti svega realnog i stvarnog, taj se poljubac pretvara u posebnost. I nekad, to se ne dogodi. A nekad, to se prosto dogodi. I jako te pogodi. I tako je to. Sa tim poljupcem. I poljupcima uopšte...


MOJE IME JE...
Snežana 

Žena. Pisac. Sajber kreativac. Žmkica. Breskvica. Sunce. Ljubav. Svemir. Lepava. Vila. Svet. Sve. Princezuška drame. Kometa. Smeška. Mama. Bjuti. Sestra. Drug. Ona koja živi, mašta, kreira. 


Iako ova knjiga nije moj prvenac za javnost, ona je moje prvo literarno čedo koje je poraslo u roman. Love Coach knjiga čekala je svojih pet minuta da bi postala materijalni dokaz mog Lovefulness putovanja, autorskog programa i pristupa ljubavi. Autor sam knjige "Sama svoj guru", koju je na stotine žena iz regiona naslovilo bukvarom brige o sebi.


Omiljeni aksesoar mi je osmeh, zato sam Sneška Smeška, a kada bi me Opra pitala šta imam da poručim svetu, rekla bih da je sve uvek okej, čak i onda kada deluje da nije. Ne verujem više u koncepte, osim  u filozofiju obraćanja pažnje. 


Neke ljutim, nekima prijam. Za neke sam neodoljiva, nekima nedopadljiva. No, najveći blagoslov je što danas znam da nije tvoj posao da ti se dopadam. To je moj posao. Kao što je i tvoj najvažniji posao da se dopadaš sebi.


"Svaka žena ima svog heroja. Sebe. 
A ljubav? Ona je uvek rizična."


Želiš svoj primerak Love Coach e-knjige?

Hrabrost. Ludost. Evolucija. Život. Ljubav.

© Snežana Marković | Sva prava zadržana. I Politike privatnosti | Deklaracija o kolačićima | Pristup podacima

>