Besplatna E-knjiga

KAKO DA REČIMA ZARADITE (VIŠE)

Preuzmite ovaj besplatni E-book i saznajte više o 3 supermoći koje će vam pomoći da uz pomoć reči kreirate neodoljiv sadržaj za vaš ili biznis vaših klijenata.

BESPLATNA E-KNJIGA

KAKO DA REČIMA ZARADITE (VIŠE)

Preuzmite ovaj besplatni E-book i saznajte više o 3 supermoći koje će vam pomoći da uz pomoć reči kreirate neodoljiv sadržaj za vaš ili biznis vaših klijenata.

Zašto da preuzmete baš ovu E-knjigu?

Složićete se: reči imaju supermoć - one povezuju, angažuju, donose vam više uticaja, kreiraju odnos poverenja sa vašim kupcima i... prodaju.

Ako je marketing krvni sistem biznisa, onda je sadržaj koji kreirate uz pomoć reči - otkucaj njegovog srca, bilo da se radi o vašem sopstvenom biznisu ili biznisu vaših klijenata.

Zato sam kreirala ovu E-knjigu: kako bih vam otkrila 3 supermoći u kreiranju neodoljivog i efikasnog sadržaja za svaki biznis, i pomogla vam da pišete bolje i zarađujete više od pisanja.💰💰💰

Ovaj E-book je za vas:

✔️ Ako pišete za web sa ciljem prodaje i promocije vaših usluga ili proizvoda (vlasnik ste biznisa).


✔️Ako želite da izgradite lični brend i samostalno pišete (kreirate) sadržaj.


✔️Ako pišete ili želite da pišete za klijente, tako da kreiranje sadržaja postane vaša (uspešna) karijera.

Ko sam ja?

Ako se susrećemo prvi put: ja sam Snežana Marković, autorka najbolje škole kopirajtinga Copy radionice.

Kao prava kraljica sadržaja, uz pomoć znanja i dvadesetogodišnjeg iskustva u marketingu, spašavam svet od loše, dosadne i bla-bla komunikacije, tako što ljude poput vas učim kako da vaše ideje bolje zvuče i samim tim - više prodaju.

Kroz poslovnu saradnju i konsultacije, pomogla sam mnogim kompanijama i pojedincima da iskoriste sadržaj i komunikaciju kao moćne alate kojima su unapredili svoj biznis. Kroz moje autorske treninge prošlo je više od 1000 zadovoljnih & srećnih đaka.

Čitavu svoju karijeru posvetila sam tome da razumem ljude i kroz kopi odgovorim na njihove probleme i potrebe. Možda baš zato, sve što kreiram, pretvorim u prepoznatljiv brend.

Ovde sam da i vas tome naučim.

👇👇👇

Popunite kratku formu u nastavku i  besplatno preuzmete E-knjigu "Kako da rečima zaradite (više)".

Forma za besplatno preuzimanje

Popunite formu kako biste besplatno preuzeli svoj primerak E-knjige "Kako da rečima zaradite (više)".