Kako vam NMS (najgori mogući scenario) može pomoći u biznisu i životu

Znate ono kad imate neku nedoumicu… Dvojbu. Ili vas nešto muči. Pa se unervozite. Postanete pomalo anksiozni oko toga. Ih, znam da znate.

A znam i da znate nastavak ove priče: na scenu stupa NMS, ili vam: Najgori Mogući Scenario. I onda vrtite i prevrćete po glavi šta je sve ono loše što bi moglo da se dogodi. Čuj, loše. Najlošije. Naaajgore moguće.

A zamislite da možete da iskoristite NMS (najgori mogući scenario) kao resurs za dobar zaključak i pametnu akciju? Zamislite da NMS dobije svoju svrhu?

Dobra vest je da ne morate da zamišljate. U ovoj epizodi SoulBuzz podcasta predstavljam vam jednu naučnu metodu uz pomoć koje možete da iskoristite najgori mogući scenario na najbolji mogući način.

Vaš radni list o kome pričam ovoj epizodi možete preuzeti OVDE

Sigurno će vam se i ovo dopasti

14. aprila 2021.
Štrudla sa makom ili poučna priča o pretpostavkama

Verujem da već znate i sami: ja ne verujem u bla-bla sadržaj, a „10 načina za ovo ili ono“ prosto nije moj stil. Kao i za sve u životu – verujem u iskustvo i u dobru priču. A današnja priča vodi nas u vreme kada sam se jednom baš, baš mnogo zaljubila. A znate kako […]

29. marta 2021.
BURNOUT – sindrom koji ne bira

*Pre nego što se udubim u temu, želim jasno & glasno da napomenem da nisam terapeut, psiholog, niti sam stručna kada je oblast mentalnog zdravlja u pitanju. Tekst je nastao kao interpretacija, zapis i uvid mog ličnog iskustva i kao takav ne služi u svrhe lečenja burnout sindroma. E sad, znate onu priču: Neko je […]

4. januara 2021.
5 esencijalnih pitanja koja bi trebalo da postavite sebi pre nego što uopšte počnete da pišete

Ne znam da li ste čuli za onu izreku: „O čoveku više možeš da saznaš po pitanjima koja ti postavi, nego po odgovorima koje ti da.“ Iskreno, meni je ova tvrdnja prilično legla, jer… ja sam vam ona osoba u narodu poznata kao pola žena, pola „Zašto?“ Od malena sam pravi mali radoznalac (toliko da […]

LJUBAV NA PRVI KLIK

SoulBuzz newsletter

Prijavite se na SoulBuzz, najšarmantniji newsletter u vasioni. Saznajte zašto preko 10 hiljada ljudi svake srede sa nestrpljenjem iščekuje, do kraja čita, rado šeruje i svim srcem voli ovaj mejl.
SoulBUZZ
Plus, čim se prijavite i potvrdite svoju prijavu, stiže vam i buzz iznenađenja.
A ko od vas ne voli iznenađenja?
Mapa sajta
Prijavite se na SoulBuzz newsletter
COPYRIGHT © SNEŽANA MARKOVIĆ | SVA PRAVA ZADRŽANA
COPYRIGHT © SNEŽANA MARKOVIĆ | SVA PRAVA ZADRŽANA
Made by: R.M.F.