Konsultacije 1:1
sa Sneškom

Kraljevski tretman za vaš neodoljiv sadržaj

Prijavite se
Ako ste preduzetnik, imate kompaniju, mali biznis, ideju koja će da promeni svet, hobi ili bilo šta drugo što zahteva vaše prisustvo na webu (a danas je i vašem ljubimcu potrebno prisustvo na webu), tu sam da pomognem. Prosto: pomoći ću vam da napišete kopi koji zvuči baš kao vi i koji će da učini da ljudi žele da kupe ono što imate da im ponudite.
Ovo nisu klasične konsultacije na kojima trošimo vaše vreme i novac na uljudne razgovore i bla-bla pitanja i nedoumice. Ovo je struktuiran, vrlo direktan proces čekiranja, moćnih predloga, implementacije, provere i promene vašeg celokupnog sadržaja. Na ovaj način ne ubijate jednim udarcem dve muve, nego… sve muve.

KAKO KONSULTACIJE 1:1 SA SNEŠKOM IZGLEDAJU?
(kliknite na svaki korak)

Korak br. 1

Popunite upitnik

Kada mi pošaljete mejl sa željom da rentirate moj oštri kopirajterski um, zamoliću vas da popunite jedan kratak & sladak upitnik (nije teško, časna pionirska reč): reći ćete mi koji su vaši ciljevi kada su vaš sadržaj i biznis u pitanju, ko je vaša ciljna grupa, koji su osnovni kanali vaše komunikacije… Poslaćete mi i link ka vašem websajtu. I na kraju ću vas zamoliti da duboko udahnete.
Korak br. 2

Online kafica

Pre nego što se sretnemo na jednoj zabavnoj i prijatnoj ZOOM online kafi, u trajanju od 60 minuta, pažljivo i detaljno ću čekirati vaš sadržaj, vaše želje i ciljeve. Dok vi pijuckate kafu, umesto da trošimo vaše vreme (i vaš novac) na moja pitanja i vaše odgovore, sačekaću vas spremna sa konkretnim sugestijama, predlozima i izmenama. Na žalost, nećete imati izgovor da nešto niste zapamtili ili zapisali, jer sastanak snimam i šaljem vam snimak. A zatim vas zamolim da još jednom duboko udahnete.
Korak br. 3

Implementacija

Ako se odlučite za Super Moćni ili Kraljevski paket, imaćete dve nedelje da sve o čemu smo pričali na sastanku implementirate. Ali, neću vas pustiti u svet gledajuću u čarobnu kuglu ili nagađajući da li ste sve dobro uradili. Moje konsultacije se razlikuju od svega što ste iskusili: uključuju i proveru primenjenog i još jedan set dodatnih sugestija, putem mejla u slučaju Super moćnog paketa, ili putem još jedne ZOOM konsultacije u trajanju od 60 minuta u okviru Kraljevskog paketa. A posle toga dolazi olakšanje i momenat kada ćete napokon moći i da izdahnete i nastavite normalno da dišete. Bar do onog momenta dok vam se puls ne ubrza od broja novih obožavatelja i/ili rastuće prodaje vaših proizvoda/usluga.
BASIC PAKET
150 €
Uključuje audit vašeg sadržaja i jednu online konsultaciju
SUPER MOĆNI PAKET
450 €
Uključuje aduit vašeg sadržaja, ušminkavanje, feedback, sugestije & jednu online konsultaciju
KRALJEVSKI PAKET
750 €
Uključuje aduit vašeg sadržaja, ušminkavanje, feedback, sugestije, dve online konsultacije & kraljevski tretman

Zakažite konsultacije

Jer želite da vam se dah ubrza od uzbuđenja zbog ludog rasta vaše konverzije.
[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]
Mapa sajta
Prijavite se na SoulBuzz newsletter
COPYRIGHT © SNEŽANA MARKOVIĆ | SVA PRAVA ZADRŽANA
COPYRIGHT © SNEŽANA MARKOVIĆ | SVA PRAVA ZADRŽANA
Made by: R.M.F.