Hajde da vam rečima
zaradimo pare.

Tome služe moji online kursevi.

A onda možete šta želite: da proputujete, inovirate, popravite ili promenite ovaj svet na bolje.

Škola kopirajtinga

Copy radionica

750 €

Škola kopirajtinga

Copy radionica

750 €

Copy radionica je proveren i sveobuhvatan program kopirajtinga, u trajanju od 5 modula, za sve vas fenomenalce, koji želite da samostalno pišete sadržaj koji zaista prodaje vaše proizvode/usluge, i to za sve web formate, započnete karijeru samostalnog kopirajtera i/ili brendirate sebe kao web pisca.

Online kurs

blog - od B do Š

79 €

Online kurs

blog - od B do Š

79 €

„Kako pisati blog“ je online kurs koji će vas pripremiti, osposobiti i ohrabriti da kreirate blog – jedan od najkorisnijih alata vašeg biznisa. Naučićete sve o blogovanju od B do Š: tehničke korake za pokretanje bloga, trikove kako da svoju ideju testirate tako da vaša ponuda postane neodoljiva, i kako da na osnovu toga pokrenete i razvijete sopstveni biznis.

Online platforma

Soulbiz membership

49 €

Online platforma

Soulbiz membership

49 €

Naučite kako da postavite ciljeve, koje ćete zaista i ostvariti. Možete da uradite više, sa manje truda i manje otpora, uz pomoć ove s veobuhvatne i isprobane metode. U pet struktuiranih koraka, kroz video lekcije, audio lekcije, radne listove i podršku na čitavom putu, ova radionica će vam otključati veštinu postavljanja ciljeva, a vi ćete moći da je koristite zauvek, kad god vam bude potrebna.
Mapa sajta
Prijavite se na SoulBuzz newsletter
COPYRIGHT © SNEŽANA MARKOVIĆ | SVA PRAVA ZADRŽANA
COPYRIGHT © SNEŽANA MARKOVIĆ | SVA PRAVA ZADRŽANA
Made by: R.M.F.