škola kopirajtinga (1)

Copy radionica

KURS COPYWRITINGA

Naučite da pišete reči, tekstove i prodajne stranice, zbog kojih će ljudi voleti da kupuju ono što vi prodajete. Sa više od 500 srećnih polaznika, Copy radionica je najefikasniji kurs kopirajtinga na ovim prostorima, jer vam umesto saveta, zapravo pokazujem kako. Uputiću vas i pokazati vam online alate, tehnike i vežbe koje odmah možete sami praktikovati. I ne samo da ćete postati sertifikovani kopirajter, već i član zajednice koja broji više od 3.000 ljudi.

škola kopirajtinga (2)

Membership program

MESEČNI KOPIRAJTING PROGRAM

Postanite deo najgotivnije zajednice okupljene oko jedne ključne teme: kreiranja sadržaja za web. SoulBiz je jedini membership program fokusiran na kopirajting, sa idejom da kroz mesečne teme, efikasno, koncizno i konkretno, koristite sadržaj kao vašu super-moć. Jer, ne treba vam još hiljadu informacija, potrebna vam je kontinuirana akcija.

škola kopirajtinga

Kako pisati blog - od A do Š

ONLINE BLOGERSKI KURS

„Kako pisati blog“ je online kurs koji će vas pripremiti, osposobiti i ohrabriti da kreirate blog – jedan od najkorisnijih alata vašeg biznisa. Naučićete sve o blogovanju od A do Š: tehničke korake za pokretanje bloga, trikove kako da svoju ideju testirate tako da vaša ponuda postane neodoljiva, i kako da na osnovu toga pokrenete i razvijete sopstveni biznis.

škola kopirajtinga (3)

SoulBiz Ciljevi

ONLINE RADIONICA

Naučite kako da postavite ciljeve, koje ćete zaista i ostvariti. Možete da uradite više, sa manje truda i manje otpora, uz pomoć ove sveobuhvatne i isprobane metode. U pet struktuiranih koraka, kroz video lekcije, transkripte, audio lekcije, radne listove i podršku na čitavom putu, ova radionica će vam otključati veštinu postavljanja ciljeva, a vi ćete moći da je koristite zauvek, kad god vam bude potrebna.

MEMBERSHIP 🖤
>