CH-kursevi

Content Heroj

ONLINE KURS

„Content heroj“ je online kurs, koji te kroz 5 jednostavnih video lekcija vodi kroz proces kreiranja jedinstvenog i autentičnog sadržaja. Za manje od dva sata, ispred sebe ćeš imati jasan plan i strategiju contenta za svoj biznis ili biznis klijenta i više nikad nećeš morati da kažeš: „Nemam pojma o čemu danas da pišem!“.

ciljevi 450x300

SoulBiz Ciljevi

ONLINE RADIONICA

Naučite kako da postavite ciljeve, koje ćete zaista i ostvariti. Možete da uradite više, sa manje truda i manje otpora, uz pomoć ove sveobuhvatne i isprobane metode. U pet struktuiranih koraka, kroz video lekcije, transkripte, audio lekcije, radne listove i podršku na čitavom putu, ova radionica će vam otključati veštinu postavljanja ciljeva, a vi ćete moći da je koristite zauvek, kad god vam bude potrebna.

Blog

Kako pisati blog - od A do Š

ONLINE BLOGERSKI KURS

„Kako pisati blog“ je online kurs koji će vas pripremiti, osposobiti i ohrabriti da kreirate blog – jedan od najkorisnijih alata vašeg biznisa. Naučićete sve o blogovanju od A do Š: tehničke korake za pokretanje bloga, trikove kako da svoju ideju testirate tako da vaša ponuda postane neodoljiva, i kako da na osnovu toga pokrenete i razvijete sopstveni biznis.

Copy-radionica

Copy radionica

KURS COPYWRITINGA

Naučite da pišete reči, tekstove i prodajne stranice, zbog kojih će ljudi voleti da kupuju ono što vi prodajete. Sa više od 300 srećnih polaznika, Copy radionica je najefikasniji kurs kopirajtinga na ovim prostorima, jer vam umesto saveta, zapravo pokazujem kako. Uputiću vas i pokazati vam online alate, tehnike i vežbe koje odmah možete sami praktikovati. I ne samo da ćete postati sertifikovani kopirajter, već i član zajednice koja broji više od 3.000 ljudi.

brending

Lični brending

INDIVIDUALNE KONSULTACIJE / MENTORSKI PROGRAM / RADIONICA

Zašto radite to što radite? U šta verujete? Kuda ciljate – danas, sutra, za pet godina? Zašto ste jedinstveni? I kako planirate da vašu autentičnost plasirate? Jasno definisani odgovori na ova pitanja čine veštinu ličnog brendinga, koju možete savladati na individualnim konsultacijama sa mnom, kroz mentorski rad ili kroz (life-changing) radionicu koja se uživo održava jednom godišnje. Naučićete da razumete svoju trenutnu brend poziciju, svoju ulogu i kako da na autentičan način tu poziciju unapredite.

Ljubav na prvi klik
>