Lovefulness je 9-onedeljni online program za fenomenalne žene koje žele da pokažu svetu šta sve mogu kada u potpunosti zavole sebe i otključaju svoju autentičnost.

 

Sve počinje ljubavlju. Važni odnosi. Uspešni poslovi. Ostvareni ciljevi. Lovefulness online coaching program otključava tvoju unutrašnju moć, tvoju poletnu autentičnost i uči te kako da probudiš ljubav prema sebi i prema drugima, tako da ona radi za tebe svakodnevno. A voleti sebe, uprkos svemu, jeste prečica do uspeha u svim tvojim odnosima, biznisu i životu.

Jednostavnije je nego što misliš. Pokazaću ti kako.

Šta ćeš postići uz pomoć Lovefulness programa

Sve ono što si oduvek želela, jer vibracija ljubavi otvara sva vrata. Kroz 9 modula kojima iz nedelje u nedelju pristupaš, na jednostavan i dinamičan način, kroz najsavremenije coaching alate današnjice, pronaći ćeš dragocene resurse u sebi, tako da si osnažena da živiš svoju jedinstvenu životnu i ljubavnu priču. Ovaj program uštedeće ti godine traganja za odgovorima, bespotrebne drame, strahova i patnje, nedostatka samopouzdanja i odluka koje su proizvod nekorisnih uverenja. Ako ti je dosta toga da se mučiš, sabotiraš i kritikuješ sebe, Lovefulness će ti dati motivaciju i tehnike za život punim plućima, bez straha, uz kontinuiranu podršku da na tom putu istraješ.

Vođstvo. Podrška. Zajednica.

Lovefulness online radionica sadrži 9 modula: 7 nedelja video lekcija i 2 nedelje integracije.

01

Tvoja slika ljubavi

Dostupan: OKTOBAR 2020.

Na prvom modulu ćeš se pozabaviti tvojom slikom ljubavi. Naučićeš kako konkretno da preuzmeš odgovornost za sopstveni ljubavni i život u globalu.

02

Kako da ljubav radi za tebe

Dostupan: OKTOBAR 2020.

Na drugom modulu istražićeš pojam ljubavi prema sebi i naučiti kako da ona radi za tebe.

03

Tvoja intuicija

Dostupan: OKTOBAR 2020.

Na trećem modulu zaronićeš dublje u sebe, tako da jasno i glasno čuješ svoju intuiciju.

04

Zameni nekorisna uverenja korisnim

Dostupan: NOVEMBAR 2020.

Na četvrtom modulu bavićeš se svim svojim uverenjima na temu ljubavi i naučiti kako da ona nekorisna zameniš korisnim.

05

Grupni online coaching: Prva nedelja integracije

Dostupan: NOVEMBAR 2020.

Ovaj modul ne sadrži video lekcije, već nedelju integracije, kada ćemo u nedelju, 15.03.2020. godine u 19 časova imati grupnu online coaching sesiju, u zatvorenoj i sigurnoj Facebook grupi.

06

4 koraka do pravog partnera

Dostupan: NOVEMBAR 2020.

U ovom modulu ćeš naučiti 4 suštinska koraka do onog pravog partnera, koji je možda već tu, samo to ne vidiš.

07

Poboljšaj i održi ljubavne odnose

Dostupan: NOVEMBAR 2020.

Sedmi modul je tu da te inspiriše da shvatiš šta želiš od ljubavnih odnosa, kako da u njih ulaziš mudro i kako da ih poboljšaš i održiš.

08

Grupni online coaching: Druga nedelja integracije

Dostupan: NOVEMBAR 2020.

Ovo je još jedna nedelja preseka, integracije i implementacije uvida, kroz online grupnu coaching sesiju, koja će se održati u nedelju 05.03.2020. u 19 časova, u zatvorenoj Facebook grupi.

09

Implementiraj sve naučeno

Dostupan: DECEMBAR 2020.

A kako bez akcije nema ni reakcije, u poslednjem modulu naučićeš kako da sve uvide i odluke primeniš u praksi. I to – odmah.

Moj primarni cilj je da naučiš da voliš sebe za ceo život, tako da ti ta veština služi do kraja života.

KADA?
Novi ciklus programa počinje u oktobru 2020. godine

KOLIKO?
100€

ZAŠTO?
Zato što je ovo jedini coaching program o ljubavi koji će ti ikada biti potreban.

Bonusi koje dobijaš kupovinom radionice

passage-of-time-150x150

Lifetime pristup radionici na mojoj platformi. To znači da nema potrebe da čekaš sledeći ciklus, jer do tada već možeš mnogo da uradiš za sebe, a sve buduće nadogradnje radionice biće ti dostupne, bez ikakve novčane nadoknade.

facebook-logo-in-circular-button-outlined-social-symbol-150x150

Q&A nedeljna uključenja u okviru zatvorene Facebook grupe, tako da ni jedno tvoje pitanje ne ostane bez odgovora.

note-150x150

Radni listovi za svaki modul, koji će ti pomoći u bržem napretku.

magnifier-150x150

Izvori za dalje istraživanje i učenje, koji će ti biti dodatna motivacija.

keyhole

Pristup radionici kada god ti to želiš i sa kog god mesta ti je komotno i zgodno, što ti omogućava tvoju privatnost, progres bez opterećenja i poštovanje tvoje dinamike i ritma.

help

Podrška kroz zatvorenu Facebook grupu i email komunikaciju, sa mnom i sa fenomenalnim ženama koje imaju isti mindset, okrenut ljubavi i progresu, baš kao i ti.

Ko ti je rekao da mora da bude teško?

Moje životno iskustvo me je navelo da se ovom temom bavim skoro 10 godina, uzduž i popreko. Svaku tehniku koja se nalazi u ovom kursu i sama primenjujem svakodnevno, kao i na mojim coaching sesijama. Rezultati ovog procesa su: najlepša ljubavna priča koju sam za sebe kreirala, posao iz snova i život po mojim pravilima. I sve žene sa kojima radim i koje su prošle kroz moje coaching programe, danas jesu apsolutne šefice svojih života. Sada to možeš i ti, samo jednostavnije i mnogo brže.

Da li je Lovefulness za tebe?

Lovefulness nije za žene koje žele da nastave da biraju da traže odgovor i spas u drugim ljudima i spoljašnjim okolnostima., niti za one koje žele brza rešenja i popravke.

Ali, Lovefulness je baš za tebe, ako ti je dosta toga da ne veruješ u sebe i spremna si da svima pokažeš šta i koliko možeš, koliko si fenomenalna i jedinstvena i želiš da se otvoriš za ljubav i napredak.

Postani neodoljiva

KADA?
Novi ciklus programa počinje u oktobru 2020. godine

KOLIKO?
100€

ZAŠTO?
Ovo je jedini coaching program o ljubavi koji će ti ikada biti potreban.

KAKO?

Lovefulness radi.

Lovefulness me je inspirisao da budem heroina svog života.

~ Natalija N.

Uz pomoć Lovefulness programa, prešla sam put od „mene niko ne voli“, preko „ja sebe ne volim“, sve do konačnog „žena-ljubav-ja“ i napokon naučila kako da istinski volim sebe i to iskoristim na najbolji mogući način u svim životnim aspektima.

~ Tijana M.

Dugo godina radim na sebi, ali je uvek bilo mesta za dopunu i dodatna pitanja. Lovefulness mi je dao odgovore na ta pitanja.

~ Tatjana R.

Ja sam tvoj coach, ali ko sam ja?

Slika1

Ćao, ja sam Snežana Marković. Pionirka i promoterka holističkog pristupa životu, ljubavi i preduzetništvu. I ja danas živim ono za šta sam pre 15 godina mislila da je u potpunosti nemoguće. I skroz na skroz obožavam svoj život.

Woo-hoo, je l’ to neka magija? Naravno da jeste. Hokus-pokus unapređenja života. Praktična magija. Svakodnevna. Strateška.

Šta ja radim?

Uspešno pomažem ljudima da upoznaju, prihvate i zavole sebe, i tako izgrade uspešne i dugoročne odnose i ljubav sa drugima

Pišem, jer pisanje je terapija, ali pomažem i drugima da napišu svoje životne i poslovne priče

Posvećeno pomažem drugima da ostvare svoje snove i ciljeve, pa čak i one naizgled nemoguće

Ja sam uspešna preduzetnica, pisac i profesionalni coach, mama jednog neodoljivog budućeg direktora, žena i ljubav. Moje profesionalne ekspertize su unapređenje ljubavnih odnosa, ostvarenje ciljeva i pisanje. Kroz poslovnu saradnju, edukacije, coaching sesije, mentorski rad i konsultacije, pomogla sam stotinama ljudi da realizuju i unaprede svoje odnose, biznise, ideje i živote.

I možda najvažnije: uspela sam da napišem svoju ljubavnu, poslovnu i životnu bajku od početka. I tu sam da i tebi u tome pomognem.

Takođe sam:
NLP Master
Sertifikovani Professional Coach
Autorka dve knjige o ličnom razvoju: „Sama svoj guru“ i „Love coach“
Facilitator programa Desire Map
Licencirani facilitator programa „Fire Starter“ Danielle la Porte
Diplomac „B-school“, Marie Forleo

Hajde da rezimiramo ovu ljubavnu ponudu...

Lovefulness će učiniti da se osećaš živom, da se izraziš, da se više ne plašiš da budeš ti, da dopustiš sebi da želiš ono što želiš i da napokon to i kažeš. Naglas.

Biće to tvoj magični alat za ponovno zaljubljivanje u sebe. Sa sve leptirićima. Možda ih već osećaš?

Vreme je da ljubavnu igricu obrneš naopačke: ne moraš da vidiš da bi verovala; potrebno je da veruješ da bi videla. Univerzum voli brzinu, zato nemoj mnogo da čekaš. Sve je moguće, samo je potrebno da prvo ti uradiš nešto za sebe.

Ljubav prema sebi - bez kompromisa

(koliku sve vrednost dobijaš u okviru Lovefulness programa)

  • 7 modula sa video materijalima (vrednost: 470€)
  • 2 modula sa online grupnim coaching sesijama (vrednost: 200€)
  • 9 x Q&A razgovora (vrednost: 270€)
  • Radna sveska i materijali (60€)
  • Kontinuirana podrška (NEMA CENU)

_________________________________________________________

  • Ukupna vrednost: 1000€
  • Investicija u Lovefulness: 100€

KADA?

Novi ciklus programa počinje

u oktobru 2020. godine

KOLIKA JE INVESTICIJA?

100€ EUR

ZAŠTO?

Jedini coaching program o ljubavi koji će ti ikada biti potreban

Najčešća pitanja

Da li je potrebno da radionici prisustvujem fizički?

Ne! Modulima pristupaš iz svog doma, na plaži, na planini, sa računara, tableta ili telefona, u ritmu koji tebi odgovara. To ti obezbeđuje lakoću, opuštenost i privatnost. Ceo program je online, a određeni broj lekcija, brižljivo podeljen i raspoređen po modulima, u cilju najefikasnije integracije i napretka, stiže ti kroz module, svake subote do podneva, 10 nedelja zaredom.

Koliko dugo ću moći da pristupam lekcijama posle završetka programa?

Online radionici Lovefulness imaš doživotni pristup. Dva puta godišnje, kada radimo update za novi ciklus, po par dana će pristup biti onemogućen, ali ćemo te o tome svakako blagovremeno obavestiti. To takođe znači da ćeš bez ikakve naknade, uvek imati pristup najnovijoj verziji online radionice.

Šta se dešava ako u jednoj nedelji ne uspem da odlušam modul za tu nedelju?

Neće se desiti ništa. Lovefulness je pre svega utemeljen na nežnosti, i ja kao tvoj coach insistiram da kroz lekcije prolaziš u svom ritmu. Baš zato su tu nedelje integracije i grupne online coaching sesije. A pristup svim lekcijama imaš doživotno, tako da svakako ne možeš biti na gubitku.

Šta ako ne mogu da prisustvujem online grupnoj coaching sesiji?

Ako ne uspeš da prisustvuješ online grupnoj coaching sesiji, ne brini – snimci obe sesije biće okačeni na moju platformu i samim tim biće ti dostupni.

Da li se Lovefulness može platiti na rate?

Naravno. U slučaju plaćanja na dve mesečne rate, cena programa iznosi 140€ u dinarskoj protivvrednosti (16.520 RSD), a u slučaju uplate programa u celosti, investicija je 100€ u dinarskoj protivvrednosti (11.800 RSD).

Kako da znam da li je ovo fer odnos cene i vrednosti?

U online radionicu Lovefulness uključeno je 40 snimljenih video lekcija u visokoj produkciji na sigurnoj platformi (online kursevi od 5 lekcija u proseku koštaju 150€). Takođe, uključene su dve coaching online grupne sesije (cena jedne klasične coaching sesije van programa iznosi 100€). Tu je i detaljna radna sveska, kao i ušteda tvog vremena kroz nebrojeno linkova ka knjigama, podkastima i videima za dalje istraživanje na određene teme. Podrška koju dobijaš kroz Facebook grupu i live Q&A uključenja nemaju cenu. Kada sve sumiraš, imaš odgovor na pitanje 🙂

Osnaži se za ono što si sposobna da postigneš

Online radionica funkcioniše tako što ti u podne na dan početka ciklusa, tačno u podne, stižu pristupni podaci za moju platformu, gde te čeka prvi modul Lovefulness programa: sve video lekcije za ovaj modul i sav propratni materijal. Tada ćeš dobiti i link za pristup mojoj zatvorenoj Facebook grupi, gde te čekam ja. Svake naredne subote, stizaće ti pristup sledećem modulu, a sve to će ti nadalje biti dostupno kada god ti želiš, sa kog god mesta i uređaja želiš.

Zahvalna sam i uzbuđena što imam priliku da ti pomognem na ovom tvom, možda najvažnijem životnom putovanju. Zajedno možemo da dizajniramo radost, neodoljivost, uspeh, osmehe, lakoću i istinsku ljubav. A šta je važnije od ljubavi?

Prijavi se na listu čekanja, kako bi bila među prvim privilegovanim polaznicama Lovefulness novog ciklusa, tako što ćeš popuniti kratku formu u nastavku.

PRIJAVI SE

Tvoje ime*

Tvoja email adresa*

Tvoj broj telefona*

>