Bez obzira da li si u potrazi za partnerom, singl, u braku ili u vezi, imam jedno pitanje za tebe:

Kada si poslednji put osetila leptiriće u stomaku?

Sećaš se, to su oni razigrani osećaji zbog kojih bi se smeškala više nego inače, bila sva poletna i vedra, i zbog kojih ti se činilo da ti sve ide od ruke?

Znam, znam. Leptirići ne traju zauvek.

A periodi u kojima se osećaš usamljeno, bez obzira da li (tehnički) imaš partnera ili ne, deluju baš kao da se nikada neće završiti. Pa osećaš i misliš kako si jedina žena na planeti koja ponavlja iste greške sto puta, pristaje na manje od onoga što zaslužuje, očajnički žudi za ispunjenjem i ljubavlju. Pa se pitaš da li ljubav mora da boli i/ili da li potraga za onim pravim mora baš toliko da traje.

Volela bi da to promeniš?

Odaću ti tajnu.

Ljubav može da traje zauvek. I uopšte ne bi trebalo da boli. Ali tek onda kada njene temelje izgradiš u sebi.

 

Aha, ljubav nije logična, tako kažu. Ali postoji čitava matematika ljubavi, a ona praktično izgleda ovako:

 

Nezadovoljna TI + Nezadovoljan ON = Nesrećni VI

Nezadovoljna TI + Srećan ON = Nesrećni VI

Srećna TI + Nezadovoljan ON = Nesrećni VI

 

I jedina formula koja daje rezultat, jeste:

 

Srećna TI + Srećan ON = Srećni VI 

 

A kako ne možeš menjati nikog drugog do sebe, na pravom si mestu. Lovefulness biće tvoj magični alat za ponovno zaljubljivanje u sebe. Sa sve leptirićima. Možda ih već osećaš?

crvena-prvi-grid

Ali kako? I šta je to "lovefulness"?

Ovo je drugačiji pristup ljubavi: buđenje tvojih najsenzualnijih potencijala, retrospekcija, introspekcija, definisanje tvojih želja. Lovefulness će učiniti da se osećaš živom, da se izraziš, da se više ne plašiš da budeš ti, da dopustiš sebi da želiš ono što želiš i da napokon to i kažeš. Na glas.

Zajednički ćemo redefinisati svaku lošu i nekorisnu misao koju si imala o ljubavi i ljubavnim odnosima.

Čula si za Mindfulness? Ukratko, to je vežbanje svesne pažnje, čime aktiviraš prirodnu sposobnost prisutnosti u sadašnjem trenutku.

Lovefulness te uči kako da usmeriš svoju pažnju na ljubav u sadašnjem trenutku i kako da svakodnevno biraš i živiš srcem.

Trikovi i tehnike su jeftini.

Autentičnost i ljubav prema sebi su neodoljivi.

Ovde sam da ti pomognem da izabereš neodoljivost.

Niko nas nije naučio da volimo sebe, ali...

…nikad nije kasno.

Ljubav prema sebi je ključ za ispunjenje svih tvojih snova, kao žene i kao ljudskog bića. Kada u potpunosti prihvatiš i voliš sebe, ta ljubav raste, širi se i preliva, a ti postaješ neodoljiva za sve oko sebe. A žene koje istinski vole sebe jesu one koje menjaju svet.

Moje životno iskustvo me je navelo da se ovom temom bavim skoro 10 godina, uzduž i popreko. Prvo sam to uradila zbog sebe, istraživala, učila, primenila u praksi, a zatim sam počela da uviđam šablone, pričajući sa stotinama žena na ovu temu. I sve to dovelo me je do jednog zaključka:

Niko nas nije naučio da volimo sebe.

A tek kada shvatiš da je tvoja ultimativna srodna duša niko drugi do ti sama, napravila si temelj na kome se grade najromantičnije ljubavne veze.

Bez obzira da li si u potrazi za partnerom, u braku ili u vezi, Lovefulness je pristup koji će ti širom otvoriti oči, razdrmati sva nekorisna uverenja i otvoriti ti vrata novog, senzualnog, seksi, zabavnog, dubokog, intimnog, razigranog i poletnog ljubavnog života.

Lovefulness ti daje priliku da tvoj ljubavni život bude samo u tvojim rukama. Zvuči dobro, je l′ da?

Kako ćemo raditi i šta ćeš naučiti?

Lovefulness ima svoj manifest, 4 jednostavna pravila, koja glase:

♥ upoznaj sebe

♥ budi iskrena prema sebi

♥ voli sebe

♥ veruj sebi.

Tada počinje magija i samo tako otvaraš vrata čarolije i najromantičnijih ljubavnih iskustava.

Ova 4 cilja ostvarićemo kroz 4 modula i 40 video lekcija.

MODUL 1

TI

Na prvom modulu ćeš se pozabaviti svim svojim uverenjima o ljubavi, naslikati svoju idealnu ljubavnu sliku, raščiniti sve svoje blokade u ljubavnim odnosima i definisati svoja željena osećanja.

MODUL 2

ON

U ovom modulu ćeš naučiti 4 suštinska koraka do onog pravog partnera, koji je možda već tu, samo to ne vidiš.

MODUL 3

MI

Treći modul je tu da te inspiriše da shvatiš šta želiš od ljubavnih odnosa, kako da u njih ulaziš mudro i kako da ih poboljšaš i održiš.

MODUL 4

AKCIJA

A kako bez akcije nema ni reakcije, u poslednjem modulu naučićeš kako da sve uvide i odluke primeniš u praksi. I to – odmah.

ŠTA DOBIJAŠ U OKVIRU ONLINE RADIONICE

40 VIDEO LEKCIJA

PRIRUČNIK ZA VEŽBE SA RADNIM LISTOVIMA

BONUSI

NEOGRANIČEN PRISTUP ONLINE RADIONICI

IZVORI ZA DALJE ISTRAŽIVANJE

MESEČNO LIVE UKLJUČENJE, GDE ĆEŠ DOBITI ODGOVORE NA SVA SVOJA PITANJA

ZATVORENA FACEBOOK GRUPA

KONTINUIRANA PODRŠKA

Za koga je Lovefulness program?

Za sve vas koje ste spremne da se usudite da verujute u sebe, ljubav i ideju da je sve moguće.

A za koga nije?

Za žene koje i dalje biraju da veruju da će ih partner ili veza spasiti, da je kvalitetan ljubavni odnos samo stvar sudbine i one koje žele samo par trikova za vezu iz snova.

Kroz Lovefulness pristup zalažem se da svaka žena dobije ljubav za kojom žudi i koju bezuslovno zaslužuje. Baš zato, ovaj program je ujedno i efikasan i angažovan, ali i negujuć i nežan.

Ko sam ja da te učim ljubavi?

Slika1

Ja sam Snežana Marković, i ja ću biti samo vodič na ovom tvom putovanju. Odrasla u porodici koja je bojila ljubavlju svako jutro, dan i veče mog detinjstva, u svet sam se otisnula uverena da život funkcioniše baš kao u bajci. Mislila sam da je sasvim dovoljno da sretnem mog princa i “živećemo srećno do kraja života”. Međutim, lekcije o ljubavi sam učila na teži način. Kroz razvod, prevaru, lošu komunikaciju, ponavljanje istih i sličnih grešaka, neuspešne ljubavne veze, periode usamljenosti i dubokih preispitivanja. Sve do tačke u kojoj sam se prvi put, umesto spolja, zagledala unutra, u sebe. I to je postala tačka bez povratka.

Možda ni jedan od tih izazova ne bi doneo toliko potresa u mom životu, da sam tada imala sa kim da razgovaram na tu temu. Da je neko razumeo. Da sam imala svog vodiča na tom putovanju. Ali nisam imala takvu vrstu podrške, i osećala sam se kao najusamljenija osoba u vasioni, okružena gomilom ljudi. Tražila sam odgovore u knjigama, na kursevima, terapijama, kod mentora, gurua, raznih učitelja. Sve je pomagalo, ali je trajalo, jer fokus nijednog od tih pristupa nije bio usko usmeren na problem koji sam ja želela da rešim, niti na moju potrebu da imam zdravu i poletnu emotivnu vezu.

Često sam se pitala: “Zašto baš ja? Zašto se sve ovo baš meni dešava?”. Sve dok nisam u potpunosti prihvatila i upoznala sebe i ludo se u tu ženu zaljubila, po prvi put u životu. Sva sreća te za ljubav prema sebi nikad nije kasno. To je otključalo vrata svim mojim radostima, uspesima, vezi i ljubavi kakvu sam oduvek želela. Kada sam shvatila šta želim iznutra, nekako se, magično i lako, to manifestovalo spolja.

I danas znam zašto baš ja: da bih kreirala Lovefulness i pomogla svakoj od vas koja se možda baš danas oseća kao najusemljenija osoba u vasioni, iako okružena gomilom ljudi. Da bih dizajnirala ovaj mudar princip, koji je prvo pomogao meni, a zatim ženama sa kojima radim. Da bih inspirisala svaku ženu spremnu na promenu koja je potrebna da bi privukla neodoljivu i najlepšu ljubav za kojom traga.

Moj lični lovefulness se ogleda u činjenici da sam danas uspešna holistička preduzetnica, spisateljica, vlasnica kreativne agencije ŽMK, NLP Master i profesionalni coach. Zaljubljena i voljena. Sa sve leptirićima.

Kroz poslovnu saradnju, edukacije, coaching sesije, mentorski rad i konsultacije, pomogla sam stotinama ljudi da realizuju i unaprede svoje biznise, ideje i živote.

I možda najvažnije: uspela sam da napišem svoju ljubavnu bajku od početka. I tu sam da i tebi u tome pomognem.

→ Diplomac „B-school“, Marie Forleo

→ Polaznik programa „Start With Why“, Simon Sinek

→ Licencirani facilitator programa „Desire Map“, Danielle la Porte

→ Licencirani facilitator programa „Fire Starter“ Danielle la Porte

→ Sertifikovani Professional Coach

→ Sertifikovani NLP Master

→ Preduzetnica, osnivač i vlasnik ŽMK kreativne agencije

→ Osnivač umrežavanja preduzetnika Give & Take Networking

→ Diplomirani ekonomista, sa petnaestogodišnjim iskustvom u sferi biznisa

→ Kroz moje autorske programe, kojih sam održala više od 150, prošlo je više od 500 srećnih polaznika

Hajde da rezimiramo ovu ljubavnu ponudu...

Online program “Lovefulness” je tvoj nov i pametan pristup ljubavi, koji će te naučiti kako da ljubav prema sebi postane tvoj svakodnevni manifest, ali i temelj ljubavnih odnosa kakve oduvek želiš.

Biće to tvoj prvi korak ka realizaciji tvojih romantičnih snova, a akcioni koraci koje ćeš preduzeti, kao i mogućnost vraćanja ovoj metodi, sa kog god mesta ti želiš i kada god ti to želiš, pretvara ovu online radionicu iz troška u investiciju.

Ovaj pristup je prvo pomogao meni da uspem da prevaziđem teške, usamljene i turobne dane, doveo me do jasnoće, vedrine, iskrenog osmeha i oslobodio moju kreativnost na svim poljima, a danas pomaže svim ženama sa kojim radim, kako kroz grupni, tako i kroz individualni, coaching, konsultantski i mentorski rad.

Ne postoji nežniji, a efikasniji pristup za kreiranje idealne ljubavne veze, zabavan, a opet toliko dubok, struktuiran na način da funkcioniše u 100% slučajeva, sa već merljivim rezultatima.

Online radionica “Lovefulness” pomoći će ti da se pre svega prvo ludo zaljubiš u sebe. A kada zapališ svoju iskru, ljubav prosto počne da živi u vazduhu. Po završetku tog procesa, bićeš uzbuđena zbog ostvarenih rezultata i zbog činjenice da je ispred tebe još bezbroj čudesnih mogućnosti.

Vreme je da ljubavnu igricu obrneš naopačke: ne moraš da vidiš da bi verovala; potrebno je da veruješ da bi videla. Univerzum voli brzinu, zato nemoj mnogo da čekaš. Sve je moguće, samo je potrebno da prvo ti uradiš nešto za sebe.

KADA?

Odmah dostupno

KOLIKA JE INVESTICIJA?

44€ EUR (5.280 RSD)

Online radionica funkcioniše tako što odmah po prijemu potvrde o tvojoj uplati, u tvoje sanduče stižu pristupni podaci za moju platformu, gde te čekaju sve video lekcije i sav propratni materijal. Tada ćeš dobiti i link za pristup mojoj zatvorenoj Facebook SoulBiz grupi. Sve to će ti nadalje biti dostupno kada god ti želiš, sa kog god mesta i uređaja želiš.

Zahvalna sam i uzbuđena što imam priliku da ti pomognem na ovom tvom, možda najvažnijem životnom putovanju. Zajedno možemo da dizajniramo radost, neodoljivost, uspeh, osmehe, lakoću i istinsku ljubav. A šta je važnije od ljubavi?

Prijavi se, tako što ćeš popuniti kratku formu u nastavku.
Hvala!

Prijavi se

Vaše ime*

Vaša email adresa*

Vaš broj telefona*

>