Besplatni  webinar:

MARKETING

naopačke

Šta je MARKETING NAOPAČKE?

Biću potpuno iskrena sa vama: kada sam odlučila da kreiram ovaj webinar, prvo pitanje koje mi je prošlo kroz glavu, bilo je: "Misliš da ljudima zaista treba još jedno suvoparno predavanje sa gomilom bla-bla informacija koje verovatno nikada neće primeniti?!" Automatski sam znala odgovor.

Zato sam odlučila da obrnem igricu naopačke i u sat i po vremena spakujem za vas 10 najvažnijih saveta koje bih dala i sama sebi da ovog trenutka počinjem sa razvijanjem ili unapređenjem marketinga za svoj (ili klijentov) biznis, kroz sadržaj. Je l' to nešto kao draga Saveta? Neee, ovi saveti biće konkretni i odmah primenjivi (možda malo i "bum u glavu"), tako da još u toku trajanja webinara možete da ih primenite kako biste došli do boljih rezultata. Okej, možda ne baš u toku, ali obećavam - odmah po završetku.😀

Zato, ako želite da investirate svojih dragocenih 90 minuta u neku novu Netfliksovu seriju, želim vam komforno veče i preporučujem nove epizode serije "Better Call Saul". ALI, ako želite da svojih dragocenih 90 minuta investirate u webinar koji će pomeriti vaše granice kada je kreiranje sadržaja u pitanju, dobro došli u Marketing naopačke.

Na webinaru „Marketing naopačke" predstaviću vam 10 ideja koje su vama kao preduzetniku i/ili kreatoru sadržaja dovoljne u ovoj 2022-oj godini da brzo unapredite svoj marketing kroz sadržaj. A ovo su neke od tema o kojima ćemo pričati:

✔️Zašto bi trebalo da prestanete da budete opsednuti "davanjem vrednosti"
✔️ Zašto ne možete da pobedite algoritam i šta da (u)radite umesto toga
✔️ Zašto ne morate da imate jednu-jasnu-usku-detaljnu-specifičnu nišu i šta je od toga bitnije✔️ Kako da odmah editujete svoju poslednju objavu tako da ima više smisla i rezultata✔️ Zašto možete sve savete o kopirajtingu sa Instagrama da bacite u đubre ako ne razumete moć brendinga


✔️ Zašto je moja škola kopirajtinga, Copy radionica, program koji će od vašeg sadržaja napraviti mašinu za generisanje kupaca i prihoda


I na kraju: kako da sve to povežete u smislenu celinu i krenete sa kreiranjem/unapređenjem vašeg sadržaja, tako da umesto da se kontinuirano mučite i toliko trudite, zaista u tome počnete da uživate.

Da li i kako da učestvujete na webinaru?

Webinar "Marketing naopačke" ću održati 02.09. (petak) sa početkom u 20 časova, a u trajanju od sat i po vremena (devedeset minuta), online uživo, putem ZOOM aplikacije. 

Ovaj webinar je za vas:

- ako ste početnik u online biznisu i tek ste napravili svoje prve content korake;

- ako tek razmišljate o tome kako ćete da monetizujete svoju biznis ideju;

- ako želite da kreiranje sadržaja za klijente postane vaše zanimanje;

- ako već kreirate sadržaj za svoj biznis, ali "prodaja baš i ne ide".

Reč, dve o meni...

Ja sam Snežana Marković a.k.a Sneška, kraljica sadržaja koja spašava svet od lošeg, dosadnog i bla-bla kopija, tako što ljude poput vas učim kako da vaše ideje bolje zvuče i samim tim - više prodaju.

Pokazaću vam kako da svoju biznis priču napišete pravim rečima, tako da vam donese ca$h, uspeh, leptiriće u stomaku, slavu, ljubav, fanove ili nešto sedmo.

Jer, kada su reči u pitanju, mogu sve, osim da za vas prizovem digitalnog duha, iako sam probala (obećavam, nastaviću da pokušavam).

I da, ja sam kreatorka najbolje škole kopirajtinga – Copy radionice.


Prijave za webinar otvorene su još:

06
Days
:
 
23
Hours
:
 
46
Minutes
:
 
18
Seconds

You missed out!

Popunite kratku formu u nastavku i na vašu email adresu stići će sve informacije o webinaru.