Još kao trogodišnja devojčica odlučila sam da ću kad-tad izmisliti lek za besmrtnost. I od tada do danas promenile su se gotovo sve moje životne okolnosti, ali potreba da budem pionir u svemu i želja da pronađem taj lek – nikada.

Diplomirani ekonomista slučajno, sajber-kreativac namerno, u stalnoj potrazi za novim znanjima i saznanjima, naročito kada su u pitanju komunikacija, lični i profesionalni razvoj, marketing i biznis. Imala sam čast da učim od najvećih učitelja svog vremena: Marie Forleo, Simon Sineka, Danielle La Porte. I svaki dan nastavljam da učim. Jer je ceo svet jedna velika škola, a svako koga sretnemo – naš učitelj.

EDUKACIJE KOJE SAM POHAĐALA

B-SCHOOL MARIE FORLEO

bschool

FIRE STARTER FACILITATOR PROGRAM

fire-starter

START WITH WHY KURS

start-with-why

DESIRE MAP FACILITATOR PROGRAM

desire-map

NLP MASTER

NLP-Master

NLP PROFESSIONAL COACHING

coaching

Vrlo brzo sam ukapirala da radno-vreme-od-9-do-5 nije baš za mene, pa sam krenula da krojim posao i život po sopstvenim merama i u svom dezenu. I više od decenije sam posvetila učenju, istraživanju i implementaciji svih odgovara na upitanosti, zbunjenosti, brige, strahove, blokade i sve ono što utiče na ljude da zaista žive svoju ličnu priču.

I sve me je to dovelo do ove tačke u kojoj pomažem ljudima kao što ste vi – početnicima u biznisu, entuzijastima i preduzetnicima na prekretnici, da radite ono što zaista volite i od toga živite.

Zato sam i kreirala kurseve koji vam pomažu da vaš biznis raste iz dana u dan, kako biste svojim poslom i zaradom mogli da budete podrška svojoj porodici i okruženju. Jer, svako može da pokrene biznis. Ali za održiv, profitabilan biznis, potrebno vam je malo više od ideje, početničke sreće i entuzijazma. Potrebne su vam primenjive veštine. Mapa kretanja.

Verujem u to da je vaša priča važna, jer ste vi važni. Da sami najbolje znate šta je najbolje za vas. Vaša duša je vaš najveći autoritet.

I da biste ispričali i živeli svoju ličnu priču, potrebno  vam je struktuirano uputstvo za kretanje od tačke A do tačke B. I to je upravo ono što kreiram svakodnevno: od sadržaja koji delim besplatno kroz svoje blogove, vlogove i newsletter, do mojih autorskih kurseva i SoulBiz biznis i marketing metode, koja je sinteza svega korisnog što sam na svom putu naučila i sama primenila.

15 GODINA ISKUSTVA
350 SREĆNIH POLAZNIKA
100 AUTORSKIH TRENINGA

Priča se da su moji kursevi za copywriting, bloging, lični brending, marketing i biznis, mnogo više od kurseva, da ljudi promene percepciju, pokrenu se, shvate da mogu da imaju biznis po svojim pravilima. Odvaže se. Odahnu, jer sve postane jasno i pojednostavljeno, struktuirano i zaokruženo.

I svako od njih radeći ono što istinski želi i voli – menja ovaj svet na bolje, ostavlja svoj trag u vremenu i postaje besmrtan.

A ja sam našla moj način da patentiram lek za besmrtnost.

Danas sam uspešna preduzetnica, osnivač konsultantske agencije ŽMK, autor SoulBiz metode, pisac, bloger, predavač, mama, ljubav i apsolutna šefica svog dela univerzma. Glasnik slobode koju donosi život kreiran po mom. Verujem da je cela poenta u slobodi. Slobodi da biramo šta ćemo obući, jesti, čitati, gledati, sa kim ćemo živeti, šetati i plesati. Slobodi da biramo šta ćemo raditi.

Moj posao je da vaš posao iz snova učinim profitabilnim. Da vas naučim da marketing i brending nisu prevara, ubeđivanje i manipulacija, već najkreativniji alat koji će vam pomoći da kažete i pokažete svetu ko ste, šta radite, i na koje ste sve to načine fenomenalni. Da ostvarite ono zbog čega i jeste na ovoj planeti: da radite ono što volite, super zarađujete i imate dovoljno slobodnog vremena da u životu uživate.

MEMBERSHIP 🖤
>