I u tebi živi spisateljica.

Samo je potrebno da je pronađeš, probudiš, oslobodiš ili otključaš. 

Soul Writing žurnal će ti u tome pomoći.

Šta je Soul Writing žurnal?

Soul Writing žurnal je tvoj vodič kroz svakodnevnu praksu pisanja. Svaki dan napisaćeš jednu priču na jednu temu, i bez obzira da li će to što napišeš ostati samo u tvom dnevniku ili odlučiš da to podeliš sa svetom, tekst po tekst, dan po dan, i eto tebe kao spisateljice. Nije važno da li si do sada pisala, jedini uslov je da voliš da pišeš.


Možda ćeš Soul Writing praksom pisanja isceliti sebe, možda ćeš doći do nekih važnih uvida, možda ćeš zapisati revolucionarnu ideju, možda ćeš napisati prvo poglavlje knjige ili pronaći način da svoju poruku preneseš svetu. Kako god bilo, ova suptilna praksa pisanja te dan po dan, nežno vodi kroz proces pisanja, koji će biti benefitaran za svaki aspekt tvog života: intimni i personalni, onaj koji uključuje druge ljude i odnose  sa njima, ali i onaj koji se odnosi na tvoj posao. Jer, pisanje je kao i ljubav:

isceljujuće & neophodno. Zato: #samopiši.

Šta dobijaš kupovinom Soul Writing žurnala?

Jer, nije to samo elektronski vodič kroz pisanje.

Mnogo je više od toga.

Elektronski žurnal

U formatu elektronske knjige, tematski dizajniran, žurnal se sastoji od brižljivo biranih tema za pisanje za svaki dan, od 15. aprila do 15 maja. Svaku temu prati kratko & slatko objašnjenje, ali i uputstvo kako da na istu temu odgovoriš ako kreiraš sadržaj za svoj biznis.

Druženje & zajednica

Poslednje nedelje u mesecu, družimo se na Soul Writing času, online meet-up skupu, putem Zoom aplikacije. Druženje traje sat vremena, i garantuje ti osećaj pripadnosti, zajednice, dosta smeha i puno dobre i podržavajuće energije.


Tvoja promo prilika

Kada odlučiš da svoje pisanje podeliš sa svetom - tu smo da te podržimo, tako što najlepše delove tekstova Soul Writing plemena, delimo na našoj Instagram zajednici @samopiši Tvoje je da pišeš i da nas taguješ, sve ostalo je na nama.


Aprilski broj Soul Writing žurnala izlazi 15.04. i do tada ga možeš naručiti, a 15.04. ujutru, stiže pravo u tvoj inboks.

08
Dana
:
 
09
Sati
:
 
47
Minuta
:
 
27
Sekundi

You missed out!

Šta o Soul Writing praksi pisanja kažu oni koji su je već isprobali?

Daniela Cukrov

Energetski trener

Bilo mi je lepo i lagano da budem deo ove energije. Podsetila me je svaka tema da još dublje napravim kontakt sa sobom i kao da sam dobila još jednu dozvolu da aktiviram svoju svrhu i misiju. I to nežno, radosno i zabavno! i dopalo mi se na koje načine su se i drugi pokrenuli i aktivirali na ovom talasu jednostavnosti, koja čuda stvaraju u nama. Hvala Sneška (i) za ovaj talas.

Jasmina Gligorić

Hotelijerstvo

Soul writing je praksa pisanja iz duše, praksa definisanja svega onog što nisam smela javno da priznam, a sada sam to pretočila u nekoliko hiljada karaktera. Bilo je smeha iz duše, bilo je suza iz duše. Vredi. Hvala Sneški na trudu, na još jednom, potvrđenoj izuzetnoj profesionalnosti. Mogla bih je nazvati Sneška "Majstor svog zanata". Sve preporuke, družimo se i dalje.

Dragana Matejić

Medicinar, ali u duši magična smišljaonica recepata, sa ljubavnim prahom

Obožavanje i Neizdrž. Dve reči, velikim slovima, koje su me vratile sebi! Jer lako je bilo zaboraviti koliko Obožavanja imam da pišem, a Neizdrž za Sneškinim temama me je golicao svaki dan, jer sam jedva čekala da izbaci novu temu! Hvala, Soul Writing me je vratio sebi! To nema cenu! I da, Sneška stvarno jeste kraljica reči! Sa šljokicama! 🤩

Ana Milošević

Forenzički lingvista, profajler i student Vazduhoplovne akademije

Soul Writing praksa me je podstakla da ronim, letim, kopam, ponekad se rasplačem, često nasmejem, najčešće oduševim lepotom jednostavnosti malih stvari, svih malih velikih stvari o kojima može da se piše. I misli. Neka tema povuče neko sećanje ili emociju, pa onda staneš i zapitaš se - a što mi je baš to prvo palo na pamet od svega što sam smatrala važnijim, hitrijim? I onda roniš duboko u sebe, pa izletiš napolje u svet čvrsto u ruci stežući istrgnut papir sa beleškama koje si pohvatala tamo negde duboko u sebi, na obalama sopstvene Lete skrivene u sopstvenom Hadu. A ako svet okreneš naopačke, Had ispadne Olimp, ponekad.

Nataša Lončar

HR saradnik

Moj utisak o svemu što Sneška radi je ogromno divljenje i uživanje u energiji kojom to radi. Uvijek nježno ali odlučno. Svaki put požalim što nemam neki svoj proizvod/uslugu. Dobro je da u Soul Writing praksu možemo da se uključimo i onako, za svoju dušu. Hvala <3

Maja Marković

Farmaceutski tehničar i Dipl.Nutricionista

SoulWriting praksa mi je dala neku neopisivu životnu radost, vratila me u detinjstvo i učinila život smislenijim. 🥰

Soul Writing žurnal za tebe kreira...

Snežana Marković

a.k.a. Sneška. Kraljica sadržaja. Žena. Pisac. Sajber kreativac. Žmkica. Breskvica. Sunce. Ljubav. Svemir. Lepava. Vila. Svet. Sve. Princezuška drame. Kometa. Smeška. Mama. Bjuti. Sestra. Drug. Ona koja živi, mašta, kreira. Ona što svakodnevno spašava svet od dosadnog i bla - bla sadržaja. 

Autorka najbolje škole pisanja za web Copy radionice, preduzetničko - holističkog koncepta Soul Biz, mejnstrim njuzletera SoulBuzz i Soul Writing prakse pisanja. Kad sve sabereš i oduzmeš, kod mene se sve vrti oko pisanja. Priče su priča mog života, a želim da i ti napišeš svoju. Tvoja priča je važna, jer si ti važna.

Soul Writing praksa je pokretačka energija, ključ za otvaranje vrata koja vode u dubinu sopstvene duše, sidro za samoispunjenje i ljubav, za ono što verujem da jesam. Spona sa unutrašnjim svetom mašte i snova. Potvrda da je glava kanta puna reči i da je to sve što mi je potrebno.

Ivana Tufegdžić @kajinalala

Uživala sam jer su me teme oduševljavale i tako inspirativne, budile i moju inspiraciju. Bilo je i onih sa kojima se nisam našla, ali sam se potrudila da shvatim šta znače za mene iako mi nisu bliske. Bilo je i onih koje sam pisala kao liste i ostavila ih nedorečene, da ih dopunim ako se setim još nečega ili ako mi život donese još neko novo iskustvo. Sve u svemu, mom mozgu, umu i duši korisna praksa. Hvala Sneška na ideji.

Ivana Jakovljević - Novinarka

Jako lepa praksa, čak isceljujuća. Za neke teme sam bukvalno bila blokirana, ali sam se svakom danu radovala i sa srećom čekala novi zadatak. Motivišuće, teralo me je na pokretanje vijuga koje možda i odavno spavaju. Imala sam utisak kao da pišem pismeni sastav u školi.

Sandra Savković - Referent prodaje

Mesečna investicija u Soul Writing praksu iznosi:

15 EUR (u dinarskoj protivvrednosti: 1.800 RSD)

Kako da i ti dobiješ svoj primerak mesečnog

Soul Writing žurnala i ostale benefite?

1

KORAK 1

Izvrši uplatu u iznosu od 15 EUR koliko iznosi investicija u mesečnu Soul Writing praksu, putem PayPal ili popuni formu u nastavku kako bih ti poslala instrukcije za plaćanje.

2

KORAK 2

Po prijemu uplate poslaćemo ti potvrdni mejl, kao i sve detalje vezane za Soul Writing čas i online duženje. 

3

KORAK 3

15.04. ujutru u inboks ti stiže tvoj primerak Soul Writing žurnala i tvoja svakodnevna praksa pisanja može da počne.

Popuni kratku formu u nastavku i instrukcije za plaćanje će ti ubrzo stići na email (proveri i svoje Junk i Spam sandučiće).

>