Besplatni webinar

"TVOJA BIZNIS TRANSFORMACIJA"

Saznajte više o metodu koji je meni pomogao da izgradim i već 10 godina vodim uspešan biznis.

Besplatni webinar

"TVOJA BIZNIS TRANSFORMACIJA"

Na mom besplatnom webinaru, predstaviću vam metod koji je meni pomogao da izgradim i već 10 godina vodim uspešan biznis.

O čemu ćemo pričati?

Složićete se: da biste bili uspešna preduzetnica, potrebno je da razmišljate kao uspešna preduzetnica, jer razlog zbog kog najveći broj preduzetnika ne uspe nije ni nedostatak novca, ni klijenata, ni kvalitet proizvoda i usluge, već nedostatak iskustva i pogrešna uverenja. 

Za samo 60 minuta podeliću sa vama najvažnije iskustvene savete i dati vam smernice kako da moje iskustvo praktično iskoristite kako biste ubrzali svoj napredak u biznisu.

Da li je ovaj webinar za vas?

✔️ Jeste, ako ste neko ko želi da nauči kako da izgradi uspešan i održiv biznis...

✔️Jeste, ako ste neko ko ima biznis ideju i trenutno samo maštate o njenoj realizaciji...

✔️Jeste, ako ste na početku kreiranja svoje biznis priče...

✔️Jeste, ako ste već uveliko u sopstvenom biznisu...

Ko sam ja?

Ja sam Snežana Marković, uspešna preduzetnica već 10 godina. Kreatorka sam SoulBiz™ koncepta koji preduzetnike i one koji to žele da postanu, transformiše u lidere novog doba.

Kroz moje kurseve, do sada je prošlo više od 1000 ljudi. Vlasnica sam content agencije ŽMK, sertifikovani profesionalni NLP coach i master, kopirajterka i ona osoba zbog čijih ste reči minimum jednom za života nešto kupili. A, pre svega – apsolutna šefica svog dela univerzuma.

I sve to, zahvaljujući mojoj rešenosti da iz dana u dan, neprekidno radim na svom ličnom i profesionalnom razvoju, kroz unapređenje svog mindseta. 

Popunite kratku formu u nastavku i prijavite se na moj besplatni webinar.