Radite li na sebi ili 

ZA sebe?

Obezbedite svoje mesto na besplatnom webinaru:

"TVOJA BIZNIS TRANSFORMACIJA"

I naučite kako da unapredite svoj način razmišljanja tako da kontinuirano radi ZA vas i za vaš biznis.

(čak i ako ste potpuni početnik u biznisu ili tek imate poslovnu ideju koju u budućnosti želite da monetizujete)

Date & time :

Na ovom besplatnom webinaru predstaviću vam

BIZNIS MINDSET

koji je meni pomogao da postanem vlasnica uspešnog i održivog biznisa koji kroz godine samo raste, živim od onoga što najviše volim da radim, i kao lider u industriji imam uticaj da menjam ovaj svet na bolje.

Za samo 60 minuta podeliću sa vama najvažnije iskustvene savete i dati vam smernice kako da moje iskustvo praktično iskoristite kako biste ubrzali svoj napredak u biznisu.

1

PRVO ĆEMO DA RAZBIJEMO NEKE NEKORISNE BIZNIS MITOVE

Podeliću sa vama koji su to nekorisni mitovi o preduzetništvu, a te će vas informacije spasiti bespotrebnih grešaka, pomoći će vam da razumete šta je ono što sledeće treba da uradite, ali i šta je ono što bi odmah trebalo da prestanete da radite.

2

ZATIM ĆU SA VAMA PODELITI STVARNO ŽIVOTNO I POSLOVNO ISKUSTVO

Kad kažem stvarno iskustvo, to i mislim: stvarni uspesi, stvarne greške, stvarni rezultati. Podeliću sa vama insajderske informacije o tome kako sam izgradila mindset uspešne preduzetnice koji me je doveo do ekspertske pozicije u branši i do karijernog uspeha. A kako mene prati glas da iskustvo pretvaram u zlato, ne želite da propustite ove dragocene uvide. 

3

ONDA ĆU VAM DATI PRAKTIČNE SMERNICE

Ja ne verujem u „obogatite se preko noći“ poslovne filozofije; verujem u posvećen rad, znanje, iskustvo, disciplinu i primenu. Zato ću vas usmeriti kako da moje iskustvo iskoristite kao motivaciju za izgradnju sopstvenog načina razmišljanja koji vas vodi ka uspehu.

4

 I NA KRAJU, OTKRIĆU VAM KOJA JE TO OSNOVNA PREDUZETNIČKA VEŠTINA 😎

I ova marketarka teška srca mora da vam prizna da to nisu ni prodaja, ni marketing, ni brending, a bogme ni kopirajting.

PLUS

Čim se registrujete na webinar, od mene ćete na poklon dobiti PDF vodič za webinar „Tvoja BIZNIS transformacija“, kako biste izvukli maksimum iz ovog treninga.

Vi već znate toliko toga...

I za razliku od svih ostalih predavanja na ovu temu, ja ne želim da vas ubedim kako vam nedostaje JOŠ nešto. Želim da vas naučim kako da ono što VEĆ imate iskoristite da radi za vas i za vaš biznis. 

Webinar vodim ja, Sneška, u digitalnom & stvarnom svetu poznata još i kao...

Kraljica Sadržaja

Ako se susrećemo prvi put: ja sam Snežana Marković, kreatorka SoulBiz™ koncepta koji preduzetnike i one koji to žele da postanu, transformiše u lidere novog doba, i autorka najbolje škole kopirajtinga – Copy radionice.

Kao prava kraljica sadržaja, uz pomoć znanja i dvadesetogodišnjeg iskustva u marketingu, biznisu, brendingu i prodaji, spašavam svet od loše, dosadne i bla-bla  komunikacije, tako što ljude poput vas učim kako da vaše ideje bolje zvuče i samim tim - više prodaju. Pored toga, još sam i preduzetnica, vlasnica content agencije ŽMK, pisac, autor na hiljade kopija širom Interneta, sertifikovani profesionalni NLP coach i master, kopirajterka i ona osoba zbog čijih ste reči minimum jednom za života nešto kupili (ili ste za nekoga glasali). A, pre svega – apsolutna šefica svog dela univerzuma.

I sve to, zahvaljujući mojoj rešenosti da iz dana u dan, neprekidno radim na svom ličnom i profesionalnom razvoju, kroz unapređenje svog mindseta. 

Danas je moja misija da i vas tome naučim. Popunite kratku formu u nastavku i vaša biznis transformacija može da počne.